loader
bg-category
Er hårspray farligt for din sundhed, hvis du er gravid?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hairspray er et af de "basale" skønhedsprodukter, der har eksisteret siden, hvad der virker som begyndelsen af ​​tiden. Du brugte den, din mor brugte den, hendes mor brugte det, og medmindre du vil tænde en kamp i sin spray og bruge den som brandlampe, har den et godt kendskab til at være sikkert.

Hvilket gør denne undersøgelse slags chokerende. Som rapporteret af Daglig post og offentliggjort i International Journal of Environmental Research og Folkesundhed, Kvinder, der brugte hårspray under graviditeten, var dobbelt så tilbøjelige til at have en dreng med fosterskader i hypospadier, en kønsbetinget tilstand, der er forbundet med fertilitetsproblemer.

Du kan også lide: 9 Beauty Products Celebrities Faktisk Brug

Undersøgelsen antyder også, at visse farvestrålende shampooer kan forårsage problemer. Tanken er, at der findes visse kemikalier, der findes i begge produkter, der forstyrrer hanlige hormoner i graviditetens første trimester. "Forsigtighedsprincippet bør gælde for gravide, og de bør rådes til at begrænse deres brug af hår kosmetiske," forskerne rådede.

Selv om dette er en virkelig skræmmende tanke, siger kosmetisk kemiker Kelly Dobos, at undersøgelsen ikke er alt, hvad den er revnet til at være.

"Efter at have gennemgået det undersøgte citerede, finder jeg det i detaljen utilstrækkeligt. Undersøgelsen var baseret på undersøgelsesdata vedrørende brug af hårspray og hårfarve klumpet sammen, og de to er meget forskellige typer produkter. "

"Endvidere synes undersøgelsesdataene at være taget fra et spørgeskema, der administreres til nye mødre, der tages ikke længe efter fødslen vedrørende brug af produkter i graviditetens første trimester. Nøjagtigheden af ​​hukommelsen med hensyn til hyppigheden af ​​brug så langt i fortiden er tvivlsom. Undersøgelsen fandt en lidt højere sammenhæng med at have en have at have et barn med hypospadier, "siger hun. "Skønhedssektoren er ofte et mål for frygt-mongering, og det er blot et andet eksempel."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære