loader
bg-category
Reddit har lige opdaget den nemmeste måde at gemme din Beauty Blender på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Beautyblenders har været enhver makeup elskers ikke-så-hemmelige våben i nogen tid nu og med god grund. Miniatyrsvampen smelter grundigt udenfor konturerne i dit ansigt (ja, selv de vanskelige at nå steder som omkring næsen og under øjnene), men det fantastiske skønhedsværktøj er bestemt ikke uden nogle fejl. Det skarpe materiale suger op en del fundament med enhver brug, så det er ret groft at tænke på, at den fugtige applikator ruller rundt i din forfængelighed eller sminkepose, der gennembliver skraber af gammel makeup, snavs, støv og bakterier undervejs.

Du kan også lide: Reddit kan bare have opdaget Next Beauty Blender

Dette fugtige miljø kombineret med eksponering for affald gør det klart, at din beautyblender er den perfekte yngleplads for bakterier, hvilket kan føre til store brud eller hudinfektioner, hvis det senere anvendes på dit ansigt. Imidlertid, mens nogle af os accepterede vores beautyblender's bakteriefyldte skæbne og løst til hyppigere vasker i håb om at holde det rent, udtænkte en Reddit-bruger, lizzydizzy93, en simpel løsning til opbevaring af sin beautyblender på et sted, hvor det ikke ville blive et mugne rod: Påskeæg.

Jeg lærte at påskeæg er en fantastisk måde at gemme dine skønhedsblandere fra denne under. Tak MUA!

Mens det måske lyder mærkeligt at holde dig beautyblender i de små, plastiske æg, er det faktisk smukt geni. Beautyblenders passer perfekt ind i ægene og beskytter svampen mod enhver løs snavs, der kan klæbe til dem i din makeup taske. Som en sidste bit rådgivning skrev en Redditor på tråden, der pokker et hul eller to i påskeæget, en anden god måde at sikre, at du tørrer svampen, mens den er indkapslet i ægget, hvilket forhindrer, at der udvikles skimmel på grund af fugtigheden .

Så, hvor har du det, Reddit løser endnu en af ​​vores nyeste skønhedsløftere, og vi kan ikke lade være med at være taknemmelige for denne nyeste hudbesparende tip.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer