loader
bg-category
Skønhedsbjælkerne, der transformerede min hud, og ikke kun på mit ansigt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg plejer at bryde alle hudpleje regler regelmæssigt. I stedet for at finde de rigtige produkter til min hudtype, hopper jeg normalt bare lige i ansigt først og stiller spørgsmål senere. Min prøve-og-fejl tilgang kan nogle gange føre til breakouts og forværre min super tør hud. Så da jeg fik mine hænder på Skin Owl's Beauty Bars ($ 24), og jeg nemt kunne læse og forstå ingredienserne, var jeg klar til at skifte mine sædvanlige rensemidler til noget mere naturligt og organisk.

Du kan også lide: En Spray-On Face Peel, der leverer blødere, lysere hud med det samme

Jeg startede med Matcha Beauty Bar, som er bedst til aldring eller træt hud. Med matcha te er sådan en up-and-coming ingrediens, var jeg nysgerrig efter at se, om det virkelig ville gøre en forskel på min hud. Det jeg bemærkede med det samme var glattere, blødere hud og færre tørre pletter. Udover den meget berømte Matcha-te, som er kendt for sine høje antioxidantegenskaber, indeholder den også kakao- og shea-smøremidler og oliven- og ricinusolier, som min tørstig hud drak helt op.

De andre skønhedsstænger i denne linje består af to lige effektive superstar ingredienser. Charcoal Beauty Bar kom til nytte i tider, da jeg oplevede de irriterende små klynger af pinlige bumser rundt om min kæbe. Det eksfolierede, renset mine porer og hjalp roen ned i den rødme, der kommer med hormonelle udbrud. Jeg elskede at bruge dem så meget, at jeg tog fat i Tomato Beauty Bar (med lycopen, bentonit ler og tea tree olie) og tog det med mig i brusebadet (indbegrebet af hudpleje dovenskab). Jeg fandt ud af, at det ikke kun virkede vidundere på mit ansigt, men jeg kunne også bruge det hele over min krop, som har nogle meget forskellige behov end huden på mit ansigt. Jeg bemærkede sundere, lykkeligere og klarere hud over hele min krop uden at skulle tænke over hvilke skjulte ingredienser der kunne være i den. Frem for alt elsker jeg hvor nemt det er at se min hud forbedres med disse hudplejende barer.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære