loader
bg-category
Hvad du behøver at vide om det nye Botox Bill

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At gå til en korrekt kvalificeret injektor til at udføre injicerbare procedurer er så vigtig, og nu er en stat der gør noget ved det.

I sidste uge hørte Nevada Senat Health and Human Services-udvalget Las Nevada SB10, et lovforslag indført af Nevada stats senator Joe Hardy for at forhindre lægehjælpere, æstetikere og tandplejere fra at injicere botulinumtoksin og blødtvævsfyldstoffer. Regningen påvirker ikke specielt uddannede sygeplejersker.

"Botox og fyldstoffer bliver stadig mere populære over hele landet", siger Las Vegas plastikkirurg Goesel Anson, MD, der vidnede om støtte til regningen. "Deres popularitet og økonomiske incitamenter tiltrækker læger og ikke-læger. Som følge heraf ser mange stater behovet for at vurdere, hvilke fagfolk der har passende baggrund og uddannelse. Jeg har stor respekt for lægerassistenter, æstetikere og tandplejere og anser dem for meget vigtige medlemmer af et professionelt team, men de bør ikke anses for kvalificeret til at udføre lægeprocedurer uden for deres uddannelse. "

Du kan også lide: 4 gange du bør undgå botox

Som Dr. Anson understreger, er spørgsmålet ikke blot et torvkamp. "Det er virkelig et problem med patientsikkerhed. Jeg er blevet henvist til flere alvorlige komplikationer efter injicerbare behandlinger af ukvalificerede injektorer, herunder infektioner og vævsskader. Selvfølgelig er der risici selv hos erfarne injektorer. Efter min mening gør det endnu vigtigere at holde oddsene på siden af ​​patientsikkerheden. "

Las Vegas plastikkirurg Christopher Khorsandi, MD, siger, at han også har behandlet en række komplikationer som følge af ukvalificerede injektorer i løbet af det sidste år, og han bakker regningen. "Jeg har arbejdet i det forløbne år som præsident for Las Vegas Plastic Surgery Society sammen med American Society of Plastic Surgery (ASPS) på jorden i Las Vegas for at modsætte sig brugen af ​​fyldstoffer og Botox af tandhygiejne. Vi mener, at denne praksis helt uden for rammerne af træning og praksis for disse personer, og udgør en fare for offentligheden. Selvom disse tandlæger arbejder i og omkring munden, er de ikke i stand til at håndtere de potentielle komplikationer, der kan opstå ved forkert injektion. "

Begge læger understreger, at formel uddannelse er så afgørende for at udføre procedurer på patienter.

"En kvalificeret læge, der påtager sig ansvaret for at injicere toksiner og fyldstoffer, skal have de tekniske færdigheder, der kræves med indgående kendskab til anatomi og fysiologi," siger Dr. Anson. "De bør forstå risici og potentielle komplikationer, vide, hvordan man bedst kan minimere risici, genkende problemer, hvis de opstår, ved, hvordan man behandler komplikationer og hvornår man skal henvise til en person med mere erfaring."

Dr. Anson bemærker, at regningen har modtaget omfattende støtte, og at tandplejere var den eneste gruppe, der vidnede i modsætning til regningen. "I øjeblikket er der ingen stater, der gør det muligt for tandplejere at udføre disse injektioner."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære