loader
bg-category
Denne Injectables Company kun annonceret det mest uventede Makeup Collaboration

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Getty Images

Galderma, selskabet bag injicerbare materialer som Restylane Refyne og Restylane Defyne, har netop annonceret sit mest overraskende brandsamarbejde hidtil, og vi kunne ikke være mere ind i det. Partnerskabet er med Colorescience, en kosmetisk hudpleje, der er kendt for sin mineralske makeup med UV-beskyttelse.

Selv om det kan virke usædvanligt for et injicerbart firma at være partner med et makeup-mærke, giver dette specifikke samarbejde faktisk perfekt mening. Et vigtigt aspekt ved Colorescience er dets evne til at fremstille væskeformige, løs eller pressede pulverfundamenter, der giver fuld dækning SPF med hver applikation. Fordi UV-stråler fra solen nedbryder kollagen og fører til sænkning, er deflateret hud (som injicerbare stoffer som Restylane ofte bruges til at korrigere), kan vi ikke undgå at se den indlysende forbindelse her.

Du kan også lide: Denne Sephora Makeup Collaboration er alt

"Galderma er glad for at tilbyde vores nuværende og fremtidige kunder mulighed for at modtage ikke kun innovative ansigtssprøjtemidler, men også hudplejeløsninger på toplinjen", siger Alisa Lask, vicedirektør, amerikanske marketing, æstetiske og korrigerende forretningsenhed, Galderma, USA, i pressemeddelelsen.

Samlet set håber dette partnerskab at udnytte brandets overlappende markeder for at sprede eksponering af begge virksomheder til kvinder, der er interesseret i anti-aging og forebyggende hudpleje. Forhåbentlig åbner samarbejdet adgang til ansigtssprøjtemidler og beskyttende makeupprodukter ved at tilbyde begge produkter på ét sted-dermatologens kontor.

Galderma og Colorescience er stadig i de indledende faser af at udarbejde detaljerne i partnerskabet, så det er stadig ukendt, præcis hvilke produkter der vil blive inkluderet, og hvor vi dog vil være sikre på at opdatere, når vi hører flere oplysninger.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer