loader
bg-category
Plastikkirurgi Patientjournaler er de seneste fænomener, der blæser op på sociale medier

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En af de nyere trends, vi ser meget på sociale medier, er kvinder, der logger hele deres plastikoperation erfaring fra start til slut for at dele med verden. Udfylde med blodige billeder og gory detaljer om de procedurer, de har valgt at have gjort, er det endnu en måde at give en førstehånds konto om ins og outs af plastikkirurgi.

Vi talte med @bunnydolldiary om hendes beslutning om journal og deler hendes plastikkirurgi erfaringer. Her er hvad hun havde at sige.

"Jeg besluttede at dokumentere mit opsving og senere tilføje i ryggen historien for at udfylde emnerne for mit følgende. En ressource som denne ville have været nyttigt for mig og meget få eksisterede. Konti ville dukke op og tale om de første fem dage efter operation derefter post igen ved en måned check up. Jeg ønskede at vide mere og se mere.

Jeg ønskede også at oprette forbindelse til ligemindede individer og skabe et sikkert sted for at diskutere opsving, efterbehandling løsninger, henvisninger og endda "ikke-skønhed" emner. Mange af de oprindelige konti er gode venner nu, herunder min "kirurgiske søster." Kirurgi kan være enkelt for nogle, men i sidste ende er det invasivt og livsforandring og deling af den rejse og har et tæt forhold til nogen, der går igennem noget lignende, er altid nyttigt.

Min tilgang er, at jeg aldrig skubber kosmetisk kirurgi, men rettere hen på det som det er en mulighed (og en populær på det!) I denne dag og alder. Jeg skubber indvendig skønhed og selvkærlighed først. På grund af mit unikke perspektiv og det miljø, jeg har skabt, har mit svar været positivt. Jeg glæder mig til at være involveret i operationen og helingsprocessen på en større platform. "

Ifølge Louisville, KY, plastikkirurg M. Bradley Calobrace, MD, bliver sociale medier et forum, hvor yngre generationer søger information. "Instagram, blogs, anmeldelser osv. Er alle yderst vigtige for enhver plastikkirurg, der ønsker at være relevant og nå til hele denne gruppe af potentielle patienter." En del af grunden til, at vi ser så mange kvinder, holder og digitalt udgiver personlige dagbøger om deres plastikkirurgi procedurer er simpelthen fordi sociale medier er det perfekte sted at gøre det og få ordet ud om det gode, de dårlige og de grimme.

#ThrowbackThursday til when @atlanta_rhinoplasty_diary og jeg lærte at behandle "Jelly Rolls" under øjet (også omtalt af en af ​​vores dejlige tyske læger som "pølser"). Morgen jeg troede jeg skulle hen til #Restylane #TearTrough #Fillers men forlod med det meste af etiketten brug af #Botox for at slappe af disse ruller og kun 10% af en sprøjte af Restylane under hvert øje efter min efterspørgsel ... Jeg mener, at anmodning 😇 . Din #PlasticSurgeon bør oprette en realistisk spilplan for dig, men tillader også nogle input. Alligevel! Topbillede er "før" Jeg bruger citater, fordi jeg har behandlet området før, det har bare været 9 måneder for mit #Filler og et år for min #CrowsFeet #PreventativeBotox. Midt var næste dag, mindre blå mærker og Botox / #dysport tager et par dage til en uge at vise. Bunden var 3 uger efter behandling af mit #UnderEye område. Sååå lyst og glat! ☀️☀️☀️ Også disse behandlinger forbedrer min naturlige runde øjenform, ikke kæmper den, så jeg kan se så naturligt som man kan 😉😉 | #PlasticSurgery #beautyblogger #beautyblog #Beauty #eyes #latisse #lashes #cosmeticsurgery #medicalspa #medicalesthetics #aesthetics #eyecream #antiaging #brighteyes #youthfulskin #youthfulglow #rhinoplastydiary

Et indlæg delt af Plastikkirurgi & Livsstil (@bunnydolldiary) den

For plastikkirurger går en god oplevelse, der er delt på sociale medier, langt. Dr. Calobrace påpeger, at "henvisninger fra venner, familie, læger og tidligere klienter er virkelig værdifulde. En læge, der fortæller dig, at han eller hun er god, er næsten ikke så pålidelig og kraftfuld som andre, der giver disse kritikker og henvisninger. "Når man overvejer kirurgi, er det også nyttigt at få ins og outs fra en person, der faktisk har oplevet proceduren selv og dokumenteret det hver gang trin af vejen.

Men selvom du læser om en persons oplevelse, er det vigtigt at vide, at der stadig er risici og komplikationer, der kan opstå ved plastikkirurgi. Enhver form for operation kræver lidt genopretning og nedetid, som ikke bør tages let.

Du kan besked eller kommentere eventuelle spørgsmål du måtte have! Mere til at komme ... #rhinoplasty #rhinoplastydiary #nosegoals #nosejob #nosejobdiary #cosmeticsurgery #plasticsurgery #plasticsurgeryjourney #rhinoplastyjourney #torontorhinoplasty

Et indlæg deles af @ rhinoplasty.diary on

Separat faktum fra fiktion og ting, du kan læse om på sociale medier, der lyder for godt til at være sandt (såvel som før og efter) med en bestyrelsescertificeret plastikkirurg, der kan give dig nedgangen på de rigtige oplysninger, så du kan træffe de bedste beslutninger.

Dette plejede at være min "dårlige" side ... 😍 #love #rhinoplastydiary #rhinoplasty #rhinoplastyjournal #nosejob #plasticsurgery #worthit

Et indlæg deles af @ rhinoplasty.diary on

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer