loader
bg-category
Produktanmeldelse: Bottega Verde Notes til to Eau De Toilette

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Noter til to Eau De Toilette Mærke: Bottega Verde Størrelse: 100ml Pris: € 24.90, men ofte til salg

Hvad jeg kunne lide: - forfriskende frugtagtig duft - egnet til enhver lejlighed - selv om det læner mere mod den feminine ende af spektret, kan den også bæres af mænd - glat flaske

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke meget original - kort opholdskraft

Noter for To er ifølge Bottega Verde, "en duft, der skal bo sammen som et par", og at blive delt med den særlige mand i dit liv. Så efter at jeg drog nogle på mig sprayede jeg det også på min kæreste, og selvom det lugtede dejligt på ham også, kan jeg ikke lade være med at tro, at dette er en duft, der læner mere mod den feminine ende af spektret og dermed mere egnet til kvinder. Stadig kan nogle mænd trække det ud, så hvis du finder ud af, at nogen er surreptitiously ved hjælp af din duft, ved du hvem der skal bebrejde. 😉

Noter til to åbnes med en frisk cocktail af ananas og papaya, men jeg kan også lugte en whiff af en lidt bitter citrusaftale. Duften ændrer ikke meget efterhånden som tiden går, men en ny aftale, der består af en subtil grøn te notat og hints af krydret muskatnød, gør det til udseende. Duften skal skabes "for dem der drømmer om omfattende endeløse sletter, for dem der elsker naturen", men det er ikke rigtig den vibe, jeg får fra Notes For Two.

Duften minder mere om en cocktail, du ville nippe på en strand på en varm sommerdag. Forfriskende, lidt mousserende, men kortvarig. Jeg får kun et par timers slid fra Notes To Two, som er meget skuffende selv for en Eau De Toilette. Det betyder at du bliver nødt til at tilbringe dagen hele tiden igen, og du må hellere anvende det generøst, hvis du vil lugte det, da det også er meget subtilt. Men i det mindste gør subtleness det uofficielt og så velegnet til enhver lejlighed.

Tilgængelig på: bottegaverde.com

Resumé Bottega Verde Noter til to Eau De Toilette er en forfriskende frugtagtig cocktail med subtile krydrede accenter, der passer til enhver lejlighed. Det mangler imidlertid originalitet og opretholdelse af magt og sillage er også fattig. Det er ikke værd at forhandle pris imo, men hvis du finder det på salg, og du er i denne slags dufte, kan du måske give det en sniff.

Bedømmelse: 3/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer