loader
bg-category
Produktanmeldelse: Sunumbra Sunscreen SPF30 +

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Solcreme SPF30 + Mærke: Sunumbra Størrelse: 100ml Pris: $29.70

Fra Sunumbras wesbite: Sunumbra SPF30 + giver ... - Effektiv, stabil, høj beskyttelse mod både UVA og UVB stråling - beskyttelse mod fri radikale skader og atmosfæriske toksiner - aktive naturlige næringsstoffer for at vende effekten af ​​strålingsskader - at hver ingrediens giver en klar og direkte fordel og ikke kun er inkluderet for at 'se godt ud'

Hvad jeg kunne lide: - tilbyder effektiv bredspektret beskyttelse - indeholder naturlige ekstrakter med antioxidanter, beroligende og solbeskyttende egenskaber - let at påføre, spredes jævnt på huden - efterlader ikke en hvidstøbning på huden - forårsager ikke udbrud - iøjnefaldende og hygiejnisk emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - Tekstur er fedtet og tager et stykke tid at synke ind i huden

Min favorit solcreme ingrediens er Zinkoxid. Denne hvide mineral kan på egen hånd Beskyt mod hele UV spektret og er meget blid, så det vil ikke forårsage irritation. Desværre kan det også efterlade en forfærdelig og uinteressant hvidstøbning på huden, hvorfor mange foretrækker at undgå denne ingrediens. Men heldigvis med Sunumbra Sunscreen SPF30 + det er ikke et problem.

Denne solcreme Efterlader ingen hvid rest på huden. Faktisk er cremen slet ikke hvid. Det er en blød brun, mokka farve. Og nej, det vil ikke efterlade en brunlig støbning heller. Ikke kun Sunumbra Sunscreen SPF30 + giver din hud alle fordelene ved zinkoxid, minus den hvide støbning, men den indeholder også en masser af naturlige ekstrakter, såsom Broccoli Spire Extract, Black Tea Extract og Allantoin, der hjælper med at beskytte din hud mod solskader også.

Ifølge en undersøgelse fra 2007, Broccoli Spire Uddrag "Markant reducerer inflammation og celleskader forårsaget af UV-stråler" ved at øge "produktionen af ​​et netværk af beskyttende enzymer inde i celler, der forsvarer celler mod mange aspekter af UV-skade". Sort teekstrakt har både antioxidant og solbeskyttende egenskaber. En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Cosmetic Science har vist, at Black Tea Extract "forhindrer hudskade og solskoldning ved at absorbere UV-stråler og for det andet reparerer UV-induceret skade på hudcellerne." Allantoin, i stedet kan blødgøre huden og berolige irritationer.

Så det har en god formel, men er det også behageligt at bruge? Cremen, som har en behagelig og delikat urte duft, der ikke hænger længe, ​​har en rig tekstur der spredes let og ujævnt på huden. Desværre er konsistensen ogsåfedtet og synker langsomt ind i huden, så dit ansigt (og ethvert andet område du har anvendt det på) kan føle kun et stykke tid. Jeg ved, at dette kan være et problem for nogle mennesker, men for mig er det kun en lille ulejlighed at sætte i forhold til alle de fordele denne solcreme giver.

Ingredienser: Caprylic Capric-triglycerider, Deioniseret Vand, Zinkoxid, Sorbitanolivat, Allantoin, Sort teekstrakt, Kigelia-ekstrakt, Broccoli-spiral ekstrakt, Grøn Rooibos ekstrakt, Aloe ferox ekstrakt, Dimethicon, Kamillekamilleolie.

Tilgængelig på: organicproducts-llc.com

Resumé Selvom Sunumbra Sunscreen SPF30 + har en fedtet tekstur, der tager et stykke tid at synke ind i huden, vil den vidunderlige Zink Oxide formel, beriget med naturlige ekstrakter, hjælpe med at forebygge og reducere solskader og berolige huden. Og det efterlader ikke en usammenhængende hvidstøbning på huden.

Rating: 4.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære