loader
bg-category
Kate Middleton bruger Nutella i sin hudpleje rutine

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Getty Images

Som den kongelige hertuginde af Cambridge vil vi antage, at Kate Middleton foretrækker luksusskønhedsbehandlinger svarende til lignende kaviar ansigtsbehandlinger og dyre spa-behandlinger. Overraskende er det ikke tilfældet. Ifølge et tv-interview på U.K.'s Denne morgen Med Middletons skønhedsekspert, Debora Mitchell, har Kate DIY skønhedsbehandlinger ligesom resten af ​​os.

Hendes køleskab-til-ansigt produkt efter eget valg? Nutella. Det viser sig, at Kate nyder denne chokolade spredning som en ansigtsmaske til at hydrere tør hud. "Sukker i dette er virkelig godt, det er en exfoliator ... de essentielle fedtsyrer i dette er virkelig gode," siger Mitchell, mens han demonstrerer på en model. "Efterfølgende, i de næste syv eller otte dage bliver huden ren og fugtig."

Ifølge Mitchell er alt, hvad du skal gøre, at anvende spredningen, lad den tørre og tørre den af ​​med fingerspidserne (ikke tilsæt vand!). Den klæbrige formel formodes at skrubbe bort døde hudceller og efterlade dig med en glattere og mere hydratiseret hud.

Selvom det kan lyde godt i teorien, er New York dermatologen David J. Goldberg, MD, ikke helt enig: "Mine patienter har fortalt mig, at denne maske skal arbejde ved at skrælle alle hudorme og whiteheads ud af huden, hvilket fører til en klar hud. I virkeligheden har de patienter, jeg har set, klaget over, at masken gjorde deres acne værre, formodentlig ved at blokere deres porer. "

Ligesom Dr. Goldberg var mange seere ikke så ivrige efter at prøve chokoladefacetet enten og tog til Twitter for at udtrykke deres misbilligelse:

chokolade spredning er at spise ikke for at sætte på dit blodige ansigt #thismorning

- Charlie Watts (@charliewxyz) 15. februar 2017

Så hvis du vil prøve en DIY-behandling for blødere hud, så prøv noget lidt mere naturligt. Dr. Goldberg anbefaler at anvende fugtige avocadoer til at blødgøre og fodre tør hud. I betragtning af avocado er en top ingrediens i en hel del hudplejeprodukter, er det ikke en dårlig ide at prøve selv.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer