loader
bg-category
Oud Milano ankommer i Storbritannien. Lad os se på makeupområdet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

"Gio, kender du Oud Milano? Det er et italiensk makeup mærke, "spurgte en ven.

"Emmmm, nej," stampede jeg og følte mig som om jeg var blevet fanget rødt. Der er ligesom, 10 italienske makeup mærker i Italien. Hvordan kan jeg have savnet en ?!

* kontrollerer Google *

Åh, den åbnede sin første butik i Milano i 2015. Det er året jeg flyttede til London. Jeg er væk fra krogen. Pyha!

Siden da er Oud Milano blevet en fornemmelse i Mellemøsten. Sidste måned åbnede den sin første butik i London, lige i Oxford Street. Italien tager langsomt over verden, yay!

Selvfølgelig måtte jeg gå. Min ven Tavia (hvem er altid den første til at få scoop på alle ting makeup) og jeg lavede vores vej til butikken for at tjekke linjen og have en makeover. Her er et par stykker og bobs, der kom hjem med mig:

Øjenskygge kompakt

Hvor smukt er det? Logoet påtrykt på kompakt er sådan en sød berøring. Gør det, jeg vil IKKE bruge den. Jeg hader ødelægge smuk makeup. lol

Men brug det jeg gjorde. Denne øjenskygge er tilgængelig i 26 nuancer, lige fra neutral til farverig. Engang havde jeg valgt en fed grøn eller neon blå, men nu hvor jeg bliver ældre, er jeg mere end tilfreds med 321a varm chokoladebrun infunderet med gold shimmers.

Det er en af ​​de no-fuss nuancer du kan bruge det når som helst, hvor som helst. Det er ren men buildable så du kan tørre på en vask af farve til kontoret eller hakke det på for et mere intens udseende for en aften med dine veninder.

dens Tekstur er ikke den glateste, men det blandes let på lågene og ved hjælp af en primer varer hele dagen.

Kohol

Det er ikke en skrivefelt. Det hedder virkelig kohol ...

Jeg kan godt lide kohls på dage, når jeg vil have en smule definition. Du ved noget, der får mine øjne til at skille sig ud, men det kolliderer ikke mod min bleg hud eller er for intens på dagtimerne.

201 er den perfekte skygge. Det er en blød sort skygge med en cremet tekstur, der glider super glat på lågene, belegger dem med en uigennemsigtig farvelinje.

Ingen slæbning. Ingen trækker. Ingen stress over at få en lige linje. Det er blidt og tåbeligt. Ligesom øjenskyggen vil det holder dig hele dagen på toppen af ​​en primer.

Lip farve

Jeg elsker smarte læbe blyanter. Minder mig om, da jeg var barn med at spille med farveblyanter. Kun disse er læbe sikre (ja, jeg brugte farveblyanter på mine læber en gang - mine forældre var ikke så glade, ahem).

Denne Lip Colour er tilgængelig i 8 nuancer. jeg har 302, en cool Barbie pink Det er ikke så smigrende på min hud. Jeg synes, jeg burde have gået for en varmere skygge.

Oud Milano siger, at det har intensiteten af ​​en læbestift og den glansfulde finish af en glans. De er lige på intensiteten. Lip Color er uigennemsigtig i et lag. Men 302 har en halvmattet finish.

Selvom dens tekstur er supercreme og glat, har den tendens til at holde fast i enhver fin linje og flaky patches, du har. Hvis dine læber ikke er perfekte til at begynde med, ville jeg ikke gå nær denne.

Staying power er heller ikke den bedste. Efter et par timer forlod Barbie bygningen.

Primer fejlfri skønhed

Lip Color var dud i linjen for mig. Primer Flawless Beauty er det modsatte. Det er min fave.

Det er en ren peachy-skygge, der hjælper med at udjævne skinnet og udjævner ufuldkommenheder så dit fundament vil have en nemmere tid, der klæber til din hud og afslutter jobbet.

Men hvad der gør det skiller sig ud er dets ferskenundertoner. De lysere op min hud, giver det en strålende glød.

Hvis din hud allerede er fejlfri, kan du bære den alene for at tilføje lidt lysstyrke. Hvis du har noget at skjule (ikke vi alle?), Vil det hjælpe dit fundament blive sat længere.

Crazy After Shower Strawberry & Cream Powder

Crazy After Shower Strawberry & Cream Powder er den sejeste ting jeg nogensinde har set (og jeg har været nedsænket i K-beauty i mere end et år for en af ​​mine freelancing-optagelser - bare at sige).

Det er et mousserende, løst pulver til kroppen. Når du sprayer den på, glitterne kommer ud i en sky af røg. SÅ. FEDT NOK.

Jeg ved ikke hvordan man beskriver det bedre end dette, men jeg vil snart sende en video på min Instagram-konto, så sørg for at følge mig derhen for at se det i aktion.

Det hvide pulver bliver usynligt, når du blander det ind, mens glitterne giver din krop en smuk glød. Det er lidt spild her i London, hvor din hud er skjult under lag af tøj for det meste af dagen, men hvis du ønsker noget glød, så er det det.

Duften er også dejlig. Jeg har jordbær & creme. Det er blødt, sødt og forbliver tæt på huden. Det er bedre end måde, så jeg får ikke noget trang! lol

Hvad synes du om Oud Milano? Lad mig vide, om du har prøvet noget af produkterne eller planlægger at i kommentarerne nedenfor.

BUNDLINJENFordele: Øjenskygge Compact har en ren men buildable farveudbetaling og blander som en drøm; Kohol er en blød sort skygge med en cremet tekstur, der glider let og holder lang med en primer; Lip Color har en intens farveudbetaling og en halvmattet finish; Primer Flawless Beauty er en ren ferskenskygge, der lyser hudens farve og hjælper med at skjule ufuldkommenheder; Crazy After Shower Strawberry & Cream Powder er et glittet, løst pulver, der gør din krop glød.

Ulemper: Lip Color stikker til hver linje og flaky patch, accentuating dem; Lip farve varer ikke længe.

Resumé: Oud Milano er en ny makeup linje, der indeholder rene men buildable formuleringer, der varer længe med hjælp fra en primer. The Crazy After Shower Strawberry Cream er et must have!

Pris og ledighed: Øjenskygge, £ 25,28; Kohol, £ 11,97; Lip farve, £ 23.95; Primer fejlfri skønhed, £ 45.24; Crazy After Shower Strawberry & Cream Powder, 25,28 £ på Oud Milano.

Bedømmelse: Øjenskygge, Kohl og Primer Flawless Beauty, 4/5; Crazy After Shower Strawberry & Cream Powder, 4,5 / 5; Lip farve, 2/5

PR Prøve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære