loader
bg-category
Hvorfor du ikke bør bruge mælk af magnesia som en primer (men det er ok som en deodorant)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At leve med olieagtig hud er et konstant slag.

Og når dit ansigt er så skinnende, lyser det op om natten, og dit fundament er helt smeltet af det tidspunkt du er færdig med at bruge din øjenskygge, du er villig til at forstå og bruge noget våben til at slå det en gang for alle.

Selv afføringsmiddel. Yep, Magnesia mælk, den fælles OTC afføringsmiddel. Det er en fantastisk primer for fedtet hud, der er i stand til at holde den skinnende fjende i beslag i timevis.

Men som alle magtfulde våben kan det vende sig mod dig. Skrab det, det vil vende sig mod dig.

MOM er en trojansk hest. Hvad der ligner den mest fantastiske gave nogensinde på kort sigt kan helt ødelægge din hud på lang sigt. Her er hvorfor:

Magnesia Magnesia er en effektiv olieabsorber

Melk af Magnesia er så utroligt god til at slippe af med olie og skinne, fordi den indeholder magnesiumhydroxid, et kemikalie der absorberer lipider på huden.

Tilføj Sodium Hypochlorite (almindeligvis kendt som blegemiddel) til blandingen, og du sparker dens olieabsorberende kræfter op ad et hak eller to.

Så, ja, hvis du smør Melk af Magnesia over din fedtede hud, vil det stoppe med at skinne så meget. Godt, er det ikke?

Ikke så hurtigt.

Problemet med mælk af Magnesia

Så, hvad gør MOM tur grim? dens alkalisk ph. Det er ikke godt for din hud. Lad mig forklare.

Din hud naturlige pH er lidt sur. Dette gør det muligt for de gode bakterier, der lever på vores hud at trives, og de grimme, der konstant angriber det for at skrumpe og dø.

Når dette sure mantel er beskadiget, kan disse bakterier komme forbi hudens forsvar og skade det. De irriterer det. De forårsager acne. Og tabet af fugt gør huden så tør som Sahara.

Derfor formuleres gode hudplejeprodukter inden for hudens pH-område (fra 5 til 8). For at undgå alt det uheldige ting sker med dig.

Melk af Magnesia har en PH på 10,5. Dette er alt for højt. Hvis du bruger det regelmæssigt, kan det medføre alvorlig skade på din hud.

Jeg er ikke den eneste, der synes det. Skincare guru Paula Begoun, som anbefalede MOM, før han lærte om sin mørke side, er enig med mig: "Melk af Magnesia har en meget høj pH, som over tid ikke er ideel til, at huden ofte kan bruges. Brug en gang imellem, men det er okay! "

Relaterede: De bedste primere til fedtet hud

Håndterer olieagtig hud? Uanset hvad du gør, må du ikke bruge mælk af Magnesia. Det kan ødelægge din hud. Klik på Tweet

Brug det som en deodorant i stedet

Ok, så jeg er lige færdig med at fortælle dig, hvor dårligt MOM er for din hud, og nu anbefaler du at bruge det som en deodorant? Er jeg nødder?

Nix. Bare hør mig ud.

Vi ved alle, hvor svedige vores armhule kan få, især om sommeren, når vejret er så varmt og fugtigt. Denne fugtighed skaber det perfekte miljø for bakterier og svampe til at trives i.

MOM absorberer alt det overskydende fugt, så de bakterier har ingen steder at leve.

Med andre ord, hvis en høj ph kan øge risikoen for en bakterieinfektion, tabet af sved kan reducere det. Så i dette tilfælde og kun i dette tilfælde er fordelene ved MOM større end dets bivirkninger.

Bundlinjen

Håndtering af olieagtig hud kan være en glat hældning. Undervejs finder du trojanske heste, der vil løfte dig løsningen på al din ære kun for at blive ubehagelig, når du mindst forventer det. Hvis du vil slippe af med olieagtig hud, er der bedre måder at håndtere det på. Og hvis du leder efter en primer, der kan behandle fedtet hud, tjek disse tre. De vil arbejde meget bedre, stol på mig!

Bruger du MOM til at håndtere din olieholdige hud?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære