loader
bg-category
Produktanmeldelse: Hermes Jour D'Hermes Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Jour D'Hermes Mærke: Hermes Størrelse: 1,6 fl oz Pris: $108.00

Hvad jeg kunne lide: - dejlig ren blomsteret duft - god opholdskraft - smuk flaske

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du ikke kan lide rene, udefinerede blomsterdukker, er det ikke for dig - prisen

Ved første sniff er Jour D'Hermes undervurderet, æterisk, endog simpel. Det har to hovedaftaler: en udefineret blomsterbukul og en hvid muskuløs base. Men som det udfolder sig på din hud, indser du, at denne duft er fuld af overraskelser. Jour D'Hermes starter med en strålende blanding af tarty grapefrugt og en whiff af citron sprinkled over en grøn, grøntsag baggrund. Efterhånden som de falder væk bliver blomstermærkerne mere fremtrædende.

Blomsterne er så godt blandede sammen, at det er meget vanskeligt at skelne dem. Det føles som om du lige er kommet ind i en have i fuld blomst, når din næse rammes af duften af ​​så mange blomster, at du ikke rigtig ved, hvad du lugter. Men du ved, det er godt. Og hvis du besøger det hver dag, før du selv forstår det, begynder du at identificere dem en efter en.

En ikke-for-pulveragtig rose var den eneste blomst, jeg klart kunne genkende straks. Men i de følgende dage begyndte jeg at få whiffs af sød ærte, lily of the valley, jasmin, gardenia, ylang ylang og tuberose. Men det er alt, hvad de er. Subtile whiffs at du vil fange når du mindst forventer det, og det går lige så hurtigt væk. Denne generiske blomsterkonference appellerede ikke til mig i starten, men jeg blev forelsket i det, da jeg lærte at anerkende alle sine mange forskellige facetter.

Drydown er en ren og sensuel hvid muskegennote. Hele duften er ren, næsten æterisk, og dog hænger den stædigt på huden, selv efter at den er blevet meget blødgjort efter et par timer i ca. 10 timer. Strålende og opløftende, Jour D'Hermes kan nemt bæres på varme sommerdage, når du har brug for en diskret, elegant duft, men også på kolde vinteraftener for at minde dig om den varme årstid der ligger foran. Selvom parfymarkedet er mættet med rene blomsterdukker i øjeblikket, er Jour D'Hermes ikke en, der kan afskediges uden at give det i det mindste en sniff.

Tilgængelig på: Bloomingdales

Resumé Jour D'Hermes er en ren blomsteret duft med en sensuel muskuløs base. Understated og elegant, den har fremragende opholdskraft. Men det vil ikke appellere til dem, der ikke kan lide rene dufte og ubestemte blomsteraftaler.

Rating: 3.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer