loader
bg-category
Produktanmeldelse: Sunumbra Sunkids SPF 40

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Sunkids SPF 40 Mærke: Sunumbra Størrelse: 100ml Pris: $33.70

Fra Sunumbras hjemmeside: Sunumbra® sunkids giver ... - Effektiv, stabil, høj beskyttelse mod både UVA og UVB stråling - beskyttelse mod fri radikale skader og atmosfæriske toksiner - aktive naturlige næringsstoffer for at vende effekten af ​​strålingsskader

Hvad jeg kunne lide: - Beskytter mod hele UV-området - indeholder naturlige ekstrakter med antioxidanter, beroligende og solbeskyttende egenskaber - let at påføre, spredes jævnt på huden - efterlader ikke en hvidstøbning på huden - forårsager ikke udbrud - iøjnefaldende og hygiejnisk emballage - egnet til kombination, olieholdige og følsomme hudtyper

Hvad jeg ikke kunne lide: - Den lette tekstur er ikke fugtgivende nok til dem med tør hud

Sidste måned ravedte jeg om Sunumbra Sunscreen SPF 30, en fysisk solcreme, der beskytter din hud mod de skadelige solstråler, men uden at efterlade en usammenhængende hvidstøbning bagved. Den eneste fejl, hvis den kan kaldes, er dens noget fedtede tekstur, der tager nogle minutter at synke ind i huden. Dette er ikke et problem for mig, men hvis du leder efter en solcreme, der tørrer øjeblikkeligt, så vælger du bedre Sunumbra Sunkids SPF 40, som kan bruges sikkert af både børn og voksne.

Men der er en fangst. Solcreme har en meget letvægts tekstur hvilket betyder det synker straks, men også det er ikke meget fugtgivende. Det vil ikke tørre din hud ud, men det vil heller ikke hydrere det, hvilket gør den mere egnet til personer med kombination og fedt hudtyper end til dem med tør hud. Solcreme er også brunfarvet, så der er ingen risiko for at den efterlader en hvid støbning på huden. Det efterlader heller ikke en brunlig.

Det aktive solcreme middel i Sununbra Sunkids SPF 40 er Zinkoxid, som beskytter mod hele UV spektret alene. Det er også meget blidt og irriterer ikke huden. Her er Zinc Oxide belagt med Dimethicone for at gøre det fotostabilt og dermed effektivt i længere tid. Dens langvarige og vandtætte egenskaber forbedres også af Carnauba Wax, som hjælper med at forhindre smeltning ved høje temperaturer.

Desuden giver Sorbitan Olivate, et emulgeringsmiddel afledt af olie, Zink Oxid, der lettere og jævnt fordeles på huden. Ifølge selskabet, der gør det, "det kan forbedre homogeniteten af ​​solcreme giver bedre effektivitet og stabilitet ydeevne". Men det er ikke alt. Solcreme indeholder også en flok naturlige ekstrakter, herunder broccoli spire ekstrakt, sort te ekstrakt, allantoin, astaxanthin, grøn rooibos ekstrakt og kigelia ekstrakt, der hjælper med at forhindre solskader og de for tidlige tegn på aldring.

En undersøgelse fra 2007 har fundet Broccoli Spire Uddrag "Reducerer inflammation og celleskader forårsaget af UV-stråler" ved at øge "produktionen af ​​et netværk af beskyttende enzymer inde i celler, som forsvarer celler mod mange aspekter af UV-skade". Sort teekstrakt kan ifølge en undersøgelse offentliggjort i International Journal of Cosmetic Science forhindre "hudskader og solskoldning ved at absorbere UV-stråler og for det andet reparerer UV-induceret skade på hudcellerne."

Astaxanthin, et mørkt rødt karotenoid pigment til stede i huden og væv fra flere dyr som laks og hummer er også ifølge sandheden i aldring en "effektiv absorber af specifikke ultraviolette solstråler, der kan bidrage til hudens aldring og kræft." har også antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Kigelia Fruit Extract, der stammer fra de store frugter af kigelia africana planten dyrket i Afrika syd for Sahara, har også antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber.

Green Roboois Extract er en anden stærk antioxidant, mens Allantoin har beroligende egenskaber. Antioxidanter bekæmper frie radikaler, som er en af ​​hovedårsagerne til for tidlig aldring, hvilket hjælper dig med at holde rynker og fine linjer væk i længere tid. Ingredienser med anti-inflammatoriske egenskaber i stedet rolige og berolige irritationer, hvilket gør denne solcreme egnet til folk med rosacea og følsom hud også.

Samlet set er dette en af ​​de bedste solcreme jeg har stødt på. Det beskytter din hud mod hele UV-spektret, det er chockfull af antioxidanter for at forhindre for tidlig tegn på aldring og har antiinflammatoriske egenskaber, der beroliger huden. På grund af dette er den velegnet til alle hudtyper, selv dem med meget følsom hud. Men hvis din er tør, skal du bruge en rig fugtighedscreme i forbindelse med den. Og i modsætning til Sunumbra Sunscreen SPF30 stinker den ikke af broccoli. Dens urte duft er ikke særlig stærk og falder hurtigt.

Ingredienser: Ethylhexyl Olivat, Deioniseret Vand, Zink Oxid Dimethicone, Sorbitan Olivat, Carnauba Voks, Allantoin, Aloe Ferox Ekstrakt, Astaxanthin, Sort Te Uddrag, Broccoli Spire Uddrag, Grøn Rooibos Extract, Kigelia Extract, Milk Thistle Extract, Cape Chamonile.

Tilgængelig på: sunumbra.com

Resumé Sunumbra Sunkids SPF 40 har en letvægts tekstur, der synker straks ind i huden uden at efterlade en hvid støbning bagved. Dens Zink Oxide formel, beriget med naturlige ekstrakter, vil hjælpe med at forebygge og reducere solskader og de for tidlige tegn på aldring og berolige huden. Det kan dog ikke være fugtgivende nok for dem med tør hud.

Rating: 4.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer