loader
bg-category
Skal jeg bære solcreme foran spejle?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi ved alle, at vi skal bære solcreme, hvis vi bruger en hel del tid foran vinduerne. Glas er i stand til at blokere alle UVB stråler, som er dem, der er ansvarlige for solbrændinger, men de tillader stadig UVA stråler, de ubehagelige stråler, der forårsager for tidlig aldring og bidrager til hudkræft. Men hvad med spejle? Hvis dit hus eller din arbejdsplads er dekoreret med store spejle, skal du bekymre dig om dem, der afspejler UV-lys og beskadiger din hud?

Desværre ja. Spejle er lavet af glas, og så når de absorberer alle UVB-stråler, afspejler de det meste af UVA-lyset. Og når UVA-lys rammer din hud, vil det skade det. Denne skade er snigende, da den ikke optræder med det samme, men det ophobes overarbejde og vil få dig til at udvikle rynker og solpletter, tidligere end du normalt ville. Bagsiden af ​​spejlet kan også medføre problemer. Mens nogle virksomheder belægger ryggen af ​​deres spejle med sølv, foretrækker mange af dem stadig aluminium, og aluminium kan også afspejle UVA-lys.

Heldigvis kan du nemt forhindre UVA-stråler i at skade din hud ved at bære solcreme. Selvfølgelig, spejle er kun en bekymring, når du bruger meget tid foran dem, hvilket hovedsageligt er tilfældet, hvis du har mange af dem omkring huset eller på arbejdspladsen. I så fald skal du sørge for at bruge mindst en fugtighedscreme med SPF indendørs også. For mig har jeg kun små spejle derhjemme, og jeg bruger ikke meget tid foran dem, så jeg er personligt ikke for bekymret over det, men jeg anvender stadig solcreme hver morgen alligevel for at holde min hud beskyttet hele dagen længe hvor jeg er

Bærer du solcreme, når du er i et rum fyldt med spejle?

Billede med Adamr / FreeDigitalPhotos.net

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer