loader
bg-category
Ny samling: Body Shop & Leona Lewis Cruelty Free Spring 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Leona Lewis er ikke bare en talentfuld sanger. Hun er også begejstret for dyrerettigheder og har slået sig sammen med The Body Shop for at skabe en samling af grusomhedsprodukter til foråret 2013. Tematikken i samlingen, som har smukke og strålende nuancer, der passer til alle hudtoner, er hjorten. Kroppshandlen var en af ​​de første mærker til at holde op med at bruge muskler afledt af hjortekirtler i deres produkter. Her er hvad samlingen indeholder:

Leona Lewis er ikke en eneste solbriller. E-anche una sostenitrice dei diritti degli animali e la creato con The Body Shop af en kollegium for forbrydelser fri i løbet af 2013. Det er et tema, der giver dig mulighed for at udbrede dig selv og være glad for at være med, og du vil være glad for det. . Kroppshandlen er ikke et mærke, men det er meget vigtigt, at du bruger muskler af samme kvalitet som du ikke har noget at gøre. Ecco che cosa contiene la collezione:

PALETTE SHIMMER Fås i Oh Deer! Bronze, som giver huden et smukt og naturligt garvet look, og Oh Deer! Blush, som giver en rosenrød glød til hudens hud. De har begge 3 nuancer og er dekoreret med billedet af en hjorte. PALETTE SHIMMER (€20,00) Disponibile i Oh Deer! Bronze, det er det hele, du har det, og du har det! Blush, che dona invece all'incarnato una luce rosata. Entrambi contengono 3 tonalità sono dekorere med dig selv.

LÆBEGLANS En mynte duftende, meget skinnende og ren lipgloss. Den fås i fire nuancer: bronze, koral, kronblad og fuchsia. LÆBEGLANS (€12,00) Ikke lipgloss sheer, molto brillante e dal profumo di menta. E 'disponibile quattro tonalità: bronze, koral, petal e fuchsia.

BLUSH BRUSH Hvor bedårende er denne rødme børste? Denne blomstret pink pink børste har syntetiske børster, der giver dig mulighed for nemt at anvende rødme. PENNELLO FARD (€18,00) Quanto è adorabile questo pennello fard? Il pennello rosa, en forma di fiore, har et sæt sintetiche che vi permettono di applicare facilmente il fard.

WHITE MUSK LIBERTINE Denne sensuelle duft omfatter noter af muskus, lokum, chantilly creme og chysis orkidé. Den fås i Eau De Toilette (30 ml og 60 ml) og Eau De Parfum (30 ml) WHITE MUSK LIBERTINE (fra € 15,00) Questa fragranza sensuale contiene note di muschio, lokum, crema chantilly og orchidea chysis. E disponibile i Eau De Toilette (30ml og 60ml) e Eau De Parfum (30ml).

Samlingen er allerede tilgængelig på thebodyshop.co.uk. Hvad synes du om det? La collezione è gi disponibile su the-body-shop.it. Che cosa ne pensate?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer