loader
bg-category
Produktanmeldelse: Slank Makeup I-Divine Showstoppers Øjenskygge Palette

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: I-Divine Showstoppers Øjenskygge Palette Mærke: Slank Makeup Størrelse: 12 × 1,1 g Pris: £7.99

Fra pressemeddelelsen: Denne online eksklusive palette har tolv af Elegant Makeups legendariske øjenskygge nuancer, hver enkelt udpeget fra Sleek Makeups berømte I-Divines, valgt til deres højeste pigmentering, fed farve og spektakulær finish. Med en bred vifte af nuancer i 3 forskellige finish, inklusiv fem matte nuancer, seks shimmer og en fest-perfekt skinnende skygge!

Hvad jeg kunne lide: - Flot blanding af neutrale og farverige, lyse og mørke nuancer i forskellige finish - Alle nuancer har god farveudbetaling - Tekstur er blød til berøring og let at blande - god opholdskraft - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - De matte nuancer er mindre pigmenterede end de skinnende og lidt pulverformede

Med sin seneste I-Guddommelige palette Showstoppers, glæder Smooth Makeup hyldest til sine mange elskede forgængere. Den nye eksklusive palette har 12 nuancer, i 3 forskellige finish (5 matte, 6 skinnende og 1 mousserende) udpeget fra tidligere I-Guddommelige Paletter. De er ikke alle præcise dupes dog. For eksempel er Storm, en cremet skygge taget fra paletten, der bærer samme navn, lidt mere lyserød end originalen.

Bohemian, en dyb marineblå, er lidt lettere i denne palette end den er i den oprindelige bøhmiske palette. Men forskellene er små og ikke nok til at retfærdiggøre køb af denne palette, hvis du allerede har alle de forrige. Hvis du i stedet kun har en flok slanke makeuppaletter, ville det gøre et fantastisk køb. Jeg elsker virkelig farvevalget. Det skriger efteråret snarere end foråret til mig, men blandingen af ​​farverige og neutrale, mørke og lyse nuancer er meget alsidig.

Før jeg begynder at beskrive nuancerne mere detaljeret, skal jeg påpege, at deres navne blev trykt forkert på det beskyttende ark, der følger med paletten. Jeg lagde mærke til det, når jeg konfronterede nuancerne i paletten med dem på pressemeddelelsen (billede ovenfor). På mit beskyttende ark, for eksempel kaldes koralskyggen bøhmisk, mens den i pressemeddelelsen er markeret som Oh So Special, hvilket faktisk giver mening mere, fordi du kan finde den samme nuance i sidstnævnte palette, men der er ikke noget spor i den tidligere.

De fleste af nuancerne er navngivet forskelligt i pressemeddelelsen og på det beskyttende acetatark, så jeg mailede den dejlige Traci på Slank Makeup, og hun bekræftede, at der var et misprint i sidstnævnte. På grund af det fulgte jeg i beskrivelsen af ​​nuancerne navnene i deres pressemeddelelse og ikke, som jeg har set flere andre bloggere, de, der er trykt på arket. Så hvis du læser andre anmeldelser og undrer dig over, hvorfor de samme nuancer har forskellige navne, er det årsagen. 🙂 Så hvordan ser nuvækkerne ud?

Paraguaya: en lys matte pinky nøgen. Selvom jeg lod det stærkt, så kan du ikke se det i sværmet ovenfor, fordi det er stort set den samme farve som min hud. Jeg tror, ​​det vil vise sig bedre på damer med en mørkere skintone. Den har god farveudbetaling og er god til at fremhæve browbone. Solnedgang: mørk brun burgundy med gyldne shimmers. Dårlig pige en skinnende offwhite skygge, der er perfekt til at fremhæve browbone. Mig, mig selv og øjet: Min yndlingsskygge i paletten, den er en smuk og skinnende olivengrøn. Grafit: glitrende gumnetråg. Noir: mat sort.

Ultra Mattes V2: medium mat grå. Åh så specielt: lys mat koral. Bohemian: mat mørk marineblå. Storm: skinnende nøgen fløde. Det er en anden stor browbone highlighter. Glimte: dyb lilla med sølv glitter. Au Naturel: mørk rødbrun med skinnende finish.

Øjenskyggernes kvalitet er det samme som altid. Alle nuancer har god farveudbetaling og har en blød tekstur, der skal anvendes. Men som altid er de matte nuancer (især Ultra Mattes V2 og Noir, som ikke er så mørke som en sort bør være, men det er let at bygge), lidt mindre pigmenteret end de skinnende. De matte nuancer er også lidt pulveriserede, men jeg oplevede ikke rigtig noget nedfald, så det var ikke noget, jeg virkelig bekymrede mig overhovedet.

På mine lidt olieagtige låg bliver blanke øjenskygge anbragt i ca. 6 timer, før de begynder at migrere ind i øjnene. Men ved hjælp af en primer bliver opholdskraften stærkt forbedret: nuancerne kommer ikke til at springe for hele dagen.

Tilgængelig på: sleekmakeup.com, fra 10. april.

Resumé Slank Makeup I-Divine Showstoppers Øjenskygge Palette har 5 matte, 6 glitrende og 1 mousserende nuancer, som alle har god farveudbetaling og en blød tekstur, der er nem at anvende og blande. De matte nuancer er dog lidt mindre pigmenterede og mere pulveriserede end de skinnende. Farvevalget, der indeholder farverige og neutrale, lyse og mørke nuancer, er meget alsidigt, men skriger mere efterår end foråret til mig.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære