loader
bg-category
BeautyBlender lancerede lige en ny produkt, du ikke forventede

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Beautyblender, mærket, der bragte dig sminkværktøjet, du aldrig vidste du havde brug for, men nu ikke kan leve uden, har store nyheder: det lancerer fundament! Du har måske aldrig gættet mærket ville udvide sig til makeup, men det giver perfekt mening, især i betragtning af sin grundlægger, Rea Ann Silva, er en berømthedsmagasin. Vi talte med skønhedsguruen selv for at få den indvendige scoop på den nye samling af Bounce Liquid Whip Long-Wear Foundation ($ 40) og dets inklusiv skyggeområde.

"Som sminkeartist og skønhedsentreprenør har jeg altid sagt til mig selv, at jeg ikke kunne forlade denne jord uden at skabe fundament," siger Silva. "Jeg har været genkendt i hele min karriere for at forbedre hudfleksioner, hvad enten det var farve-matchende Latina og afroamerikansk filmstjerner eller skabe beautyblender til kvinder over hele verden. Jeg vidste, at jeg havde brug for den perfekte makeup til det perfekte værktøj, og Bounce er at."

Billeder / beautyblender

Den lette, flydende formel-Silva siger, at den blev oprettet via en første til markeds-HyperWhip-proces. Leveres i 32 blandede nuancer, der spænder fra lys til mørke og overalt imellem, så hver kvinde kan finde sin sande kamp, ​​hvilket var utrolig vigtigt for Silva for to hovedårsager.

"For det første: Jeg er kendt i makeup kunstindustrien for mit arbejde med kvinder af farve. Der var aldrig den perfekte grundskygge for mine fleste af mine klienter, og jeg havde perfektioneret mine blandinger til dem i årevis, men jeg ved, at der var behov for at vær mere mangfoldighed, selv på de mest subtile måder ", siger Silva. "For det andet: Jeg er Latina, og for så hårdt som det er for afroamerikanske kvinder at finde deres nuancer, tro det eller ej, det er lige så svært for dem med oliveskind. Vores undertoner er meget forskellige, og for mig er jeg virkelig ønskede at opbygge det "mellemstore plus" udvalg af nuancer til at appellere til olivens hudtoner med røde, brune eller gule undertoner. Så der ville være mindre "cocktailing" af farver til kvinder med mørkere hudfarve. "

Det fortsætter med fløjls og fuld dækning, men du kan blande det med din svamp (eller tilsæt mere vand til din svamp) for at skabe et lysere udseende, og Silva siger, at det varer op til 24 timer. Selv om den ikke er tilgængelig i Sephora-butikkerne frem til den 10. august, rammer den Sephora.com den 24. juli, og en venteliste vil gå live på stedet i morgen.

Plus, hvis du spekulerer på, om vi kan forvente flere farvekosmetikvarer fra mærket i fremtiden, er svaret ja! "Dette er det første skridt i kosmetik, men vi har store planer om at udvide i kategorien på måder, der giver mening for os," siger Silva. "Vi handler om en fejlfri hud, så du vil se flere produkter, der passer godt sammen med vores svampe. Hudpræparat er også en stor prioritet for mig som makeup-kunstner, så vi vil armre kvinder med alt, hvad de behøver for at forberede deres makeup ansøgning. "

Vi kan ikke vente med at se, hvad der lanceres næste gang!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer