loader
bg-category
Den Makeup Application Mistake, der kunne slette dit fundament

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde lagt mærke til, hvor svært det er at holde dit røgfyldte øje fra at se ud som et brudt øje? Eller når du forsøger at skabe en blød glød, det ender med at ligne en fedtet glans? Som Shawn Towne, global pædagog for jane iredale, siger, "Mange af disse problemer har at gøre med de værktøjer, du bruger. Husk at makeup er et medium til vores ansigt, og som at male på et lærred, skal det anvendes med de rigtige børster ved at bruge det rigtige tryk og bevægelse. "Er du skyldig i ikke at bruge den så perfekte blanding? Læs videre for Towne's mest almindelige makeup ansøgning fejl, og hvordan du retter dem.

Fejl 1: SkrubbningI et forsøg på at få mere dækning med et flydende fundament, siger Towne, at du måske presser for hårdt på børsten, uden at indse, at jo sværere du trykker på, jo mere friktion er du ved at oprette - et træk, der tager sminken ud så hurtigt som du anvende det. "Det skubber også sminke i huden, som kan tilstoppe porer og irritere."

Løsning: Oplys dit tryk og brug en tættere børste med flere børstehår, der vil anvende mere produkt.

Fejl 2: Blemish OverkillMindre er ikke mere, når det kommer til at forsøge at skjule en pimple. "I forsøget på at dække en lille plet, anvender mange mennesker concealer med for stor pensel. Som følge heraf dækker de to gange området og efterlader mærkbare linjer af afgrænsning. "

Løsning: Brug en mindre børste og "stipple" produktet let lige ind i det område, du ønsker dækningen.

Fejl 3: PoleringDette er en vanskelig ting, som mange mennesker er skyldige i at gøre. "Når man forsøger at skabe en glødende kind, anvender mange mennesker lysende rødme eller bronzer til kinderne med en kort, rund pulverbørste i en cirkelbevægelse med for meget pres," siger Towne. "Resultatet er skinnende kinder, der ser tunge og overdone ud."

Løsning: Brug en mindre tæt børste (som en ventilatorbørste) og blidt forsigtigt lysende produkter på toppen af ​​dine kindben.

Fejl 4: StreakingNår man forsøger at anvende rødme, siger Towne, at et fælles misstep bruger børster, der er for små og stive til at blande produktet tilstrækkeligt. "Resultatet er striber af farve langs kindbenene."

Løsning: Brug en større børste med blødere børster og arbejde i bløde cirkler fra æblerne, der blandes opad og udad.

Fejl 5: Bruised EyesI et forsøg på at skabe røg anbefaler Towne ikke at anvende mørke skygger med stive, tætte børster, da det giver skyggen mulighed for at smuldre og falde ned på underøjet. "Teknikken tager dobbelt så lang tid, fordi du skal rydde alt rod, når du har anvendt det."

Løsning: Brug en blødere, mere tilspidset børste og tryk på overskydende pigment, inden du berører børsten til øjet.

Fejl 6: Messy LinerNår man forsøger at få det perfekt forede øvre låg, er den rigtige børste afgørende. "Brug af pensler, der er for tykke, korte eller ved at bruge bare børstens spids for at skabe linjen som en ville med blyantresultater er liner, der ser ujævn, for tykt eller bare almindeligt rodet."

Løsning: Brug en lang, tynd børste som en flydende foringsbørste. Læg børsten i bunden af ​​vipperne og træk den over for at få en jævn applikation.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer