loader
bg-category
Læger ser en flux af deformiteter fra dårlige Microneedling Jobs

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Scottsdale, AZ ansigts plastikkirurg Kelly Bomer, MD henviser til mikronedling som "en af ​​de største nyheder i skønhed lige nu."

Det er så innovativt, siger hun, at læger konstant finder nye måder at bruge den på - med eksempel på radiofrekvensmikronedling, en varmebaseret behandling, der er blandt de nyeste applikationer. "Det har potentialet til at stramme huden og smelte subkutant fedt," siger hun. "Det har også et sted til slankende halsen med fedtreduktion."

Et fabelagtigt testamente, men Dr. Bomer peger også på, at det som en ny introduktion stadig har nogle "problemer med at stryge ud" - herunder muligheden for at levere nogle ikke-så-stjernede resultater, når de udføres af en mindre end -kvalificeret udbyder.

"Nye procedurer er ofte mere risikable end dem, der er mere etablerede. Jeg har fået et par patienter til at komme ind, som har haft radiofrequency microneedling gjort på andre kontorer, og der var et uheldigt resultat af divots i ansigtet. I grunden forårsagede enheden fedtcelledød i brændpunkter. "

Det er klart ikke et plus, og Denver dermatologen Joel Cohen, MD er også enig i, at der er mange "komplicerede" problemer ved spil, når det kommer til både mikronedling og micronedling med PRP (blodplade-rige plasma), som han mener kan mindskes, hvis en patient er bevæbnet med de rigtige spørgsmål at stille.

Du kan også lide: En Top Dermatologist deler hendes hemmelighed for at se 30 i hendes 40'ere

Til at begynde med siger han, at der har været en uptick hos mennesker, der udfører mikronedling i ikke-medicinske omgivelser, og på steder hvor-rød-flag-advarsel-den faktiske forberedelse til at rense huden bliver sprunget over. "Jeg anbefaler at du spørger, hvilken enhed der bruges, og hvilken træning den person, der bruger enheden har. At bede om billeder før og efter er også smart. Også finde ud af, hvilken type "tilsyn" der er af en læge, der er uddannet i æstetik, hvis spørgsmål eller bekymringer kommer op. "

"Ud over at blive brugt korrekt er det vigtigt at spørge om micronedling er det rigtige værktøj til jobbet i første omgang."

Det rigtige værktøj, ifølge Chicago plastikkirurg Julius Few, MD, er SkinPen, som for øjeblikket er den eneste FDA-godkendte micronedle-enhed. "Det ene negative, jeg har set [fra proceduren], er et forsøg på ikke-kvalificerede personer at forsøge at udføre det ved hjælp af uautoriserede enheder og protokoller. Det andet problem går for dybt med ansøgningen, hvilket gør genopretningen længere end kirurgi. Det sidste spørgsmål jeg ser er, når fordelene er overdrevent - ansøgningen varer ikke så længe som traditionel laser og behovet for flere behandlinger bør overvejes. "Dr. Few understreger også, at dette er en behandling, der skal udføres hos en dygtig, erfaren dermatolog eller plastikkirurg, og at patienter skal vide, hvor lægen sender deres blod og beder om at se sterilitetscertificeringen.

"Teknologien er lovende, og der er læger, jeg respekterer, der sværger ved det, og føler mig meget sikker på, at den vil have endnu flere fremtidige applikationer," siger han.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære