loader
bg-category
Elle Macpherson snakker iværksætterinstitutioner, god mad og hvordan man kan leve det gode liv

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Til det blotte øje ser det ud til, at bemærkelsesværdigt lille har ændret sig om Elle Macpherson i kvart-tallet siden hun var en 18-årig Aussie surf junkie, der startede modellering til at betale for lovskole lærebøger. Hendes ben er stadig uendelige og umuligt magert, hendes hår kaster stadig som det står i en evig vindmølle, og hendes smil udstråler stadig den bare forsøge at holde op med mig tomboy energi, der gjorde hende sexsymbolet for hendes generation. Men Macpherson er faktisk menneske, hun sværger, og omkring dengang hun blev 50 i 2014, oplevede hun symptomer, der lød berømte for ikke-supermodeller.

"Det jeg bemærkede er, at min hud blev tør," siger hun. "Jeg begyndte at lægge vægt omkring mit talje og hofter, hvilket aldrig var min ting før. Mine ben begyndte at blive tunge. Jeg begyndte at føle mig sløv. Jeg følte mig heller ikke inspireret. Jeg sov ikke. Min hele energi følte sig tung. "

Intet havde især ændret sig om hendes livsstil, men alt hvad der plejede at arbejde - kost og motion, der havde holdt hende tilpas i årtier - fungerede bare ikke længere. På anbefaling af en ven, der for nylig havde tilmeldt London uber-nutritionist Simone Laubscher for at hjælpe hendes vejr et kursus af kemoterapi, led Macpherson til Laubscher's klinik i Londons Harley Street. Hun gik ud med et forslag om at skifte til en plantebaseret basisk kost, og en krukke med lægeens custom-mixed pulveriseret greens supplement. Inden for to uger blev hendes hud ændret. "Hvad jeg altid havde troet var solstråler-faktisk, de var sukkerpletter - begyndte at rydde, og min hud så strammere, dybere og fladere. Jeg begyndte at tabe, sandsynligvis fordi min sukker cravings havde sænket. Min fordøjelse forbedret. Jeg følte mig mere følelsesmæssigt afbalanceret. "Ændringen var så dramatisk," det var som en pære gik af, "siger hun. "Jeg indså, dette er ikke en fast tilstand for at være. Jeg kan ændre den måde, jeg føler. "

Længe før ordet multi-bindestreg var blevet den standard berømte person jobbeskrivelse cliché, var Macpherson ved at udnytte mulighederne for at blive ikke bare Elle, The Body, men Elle, The Business. Allerede i midten af ​​80'erne opstod det for hende, at hvis Sports Illustrated kunne lave gode penge, der sælger kalendere foran sig af sit eget søde, solnedgange billede, så kunne hun også. Macpherson hyrede en besætning, satte sine egne skud og solgte dem til en forlægger. Derefter anerkender det, at almindelige folk kan godt lide at se en berømt model, lave sin egen kalender, loopede i en lokal tv-station for at dokumentere projektet. Voilà, gratis PR. "Det var den slags ting, hvor jeg tilbragte $ 60.000 og lavede en million," siger Macpherson, da demurser "godt, ikke de tal præcist", men du får ideen. "Det var en af ​​de oplevelser, hvor jeg indså, at hvis jeg tager initiativ, anvender det jeg har lært og tager en risiko, så kan det betale sig." Da Macpherson havde sin grønne diætepifoni, var hun allerede praktiseret forretningskvinde: Elle Macpherson Body, et globalt undertøjs imperium af high-end lacy underthings - blandt dem, for øvrigt virkelig gode bras til kvinder i de fleste størrelser - sælges overalt fra Net-a-Porter til Saks. Ægte at formere, hendes a-ha-øjeblik elektrificerede ikke kun en ny livsstil, men en ny forretningsplan. Opkøber Laubscher som formulator for mærket, hun soppede ernæringsfysens mirakelpulver og lancerede Super Elixir Greens, en blanding af 45 plantebaserede ingredienser, der opløses i vand til en daglig sundhedsforøgelse. Andre skønhed-fra-inden-produkter fulgte, herunder det nærende planteproteinpulver (hun blander chokoladesmakten med avocado og spiser den med en ske). Moderen til to kaldte os hjemmefra i Miami for at tale om livet som en wellness guru.

DU HAR BLEVET ET VOCALPONENT AF ALKALINITET. HVORDAN GØR DU AT TAGE ELIXIR TIL AT OPHOLDE DIN PH NIVEAUER?

Hvis jeg virkelig er i min spor, elsker jeg en rå, plantebaseret kost. Det er sådan, jeg føler mig bedst. Jeg spiser korn, nødder, frø, bønner, grøntsager, mandelmælk, hampmælk, chia frø. Jeg laver min egen granola i en dehydrator. Avocado, salater, juicing-du ved, smukke, hele, naturlige fødevarer. For så vidt angår animalske produkter har jeg et pocheret æg fra og med nogle Parmesanost- og gedost, men de er ikke hæfteklammer af min kost.

Hvordan kan vi fortælle, om det virker?

Faktisk sælger WelleCo pinde, som kan teste pH af urin eller spyt. Du kan teste din spyt morgen og nat og se hvor godt du laver. Hvis du ikke har haft din grønne, eller hvis du spiser sukker, hvede eller dyrefedt, kan du se en stor forskel fra en dag til den næste.

HVAD ER DIN DAG LIKE?

Jeg vågner op omkring 5:00 eller 5:30 og lytter til en guidet meditation eller gør nogle praktisk Reiki-jeg lærte at gøre det på mig selv. Jeg sørger for, at jeg ikke tjekker e-mails fra det øjeblik jeg vågner op; Jeg trækker vejret og forbereder mig til dagen i 10 eller 20 minutter. Så vågner jeg min søn Cy-han er 14; min ældste, Flynn [20 år], er på college i Boston-og gør os morgenmad. Jeg har varmt vand og citron i stedet for espresso nu, og jeg vil lægge en kniv af cayenne eller nogle ingefær eller en lille smule stevia, hvis jeg vil have det. Så tager jeg to teskefulde af Super Elixir i 500 ml filtreret vand.Jeg ser det som næsten som at sætte creme på mit ansigt. Til morgenmad vil jeg måske have en gennemblødt chia frøpudding, som jeg laver med mandelmælk med lidt grøn stevia, nogle ingefær, kardemomme, muskat og kanel.

HVAD OM ØVELSE?

Jeg har gennemgået så mange faser. Jeg har spundet, jeg har lavet boksning og jeg har endda haft en træningsvideo. Men mindre anstrengende motion er nogle gange bedre for vores krop - i hvert fald det har været min erfaring. Jeg gør Vinyasa yoga eller power yoga, eller svømme, gå på paddle boarding eller vandski, eller tag hundene til en tur. Hvis jeg er heldig nok til at være ved havet, tror jeg at gå i havvand er en af ​​de bedste ting, jeg kan gøre for min krop. Det toner benene og taljen, det er fantastisk til mineraler, og hvis du har nogen vandretention, er det en stor diuretikum. Jeg går i omkring låret dybt eller knædybt vand i 40 minutter til en time.

HVAD ER RESTEN AF DIN DAGLIG SELVHANDLING RITUAL?

Før eller efter jeg bruser, tørrer jeg på min krop. Du kan se hvordan man gør det på YouTube - i grunden er det cirkulære bevægelser mod dit hjerte, fra fingerspidserne og dine tæer. I brusebadet handler jeg om tre cykler om at skifte varmt og koldt vand. Du kan føle, at din krop begynder tinning; det er så godt for din lymfekirurgi og kredsløbssystem, og sådan en nem ting at gøre. Nogle gange bruger jeg WelleCo's limited edition saltskrubbe, en formel, som jeg fandt i Japan, da jeg var der for et par år siden. Jeg er en stor skrubbe og fugtighedscreme pige. Det gør en enorm forskel i hudens tekstur, hjælper kredsløbssystemet, sløver af tørre hudceller, og det er en stor stimulering og detox. Så smutter jeg på fugtighedscreme. Til mit ansigt bruger jeg WelleCo's Organic Rose Geranium Créme; på min krop er det et fransk lægemiddel kaldet Bioderma-det er simpelt og soaks i rigtig godt.

NOGEN SENESTE BEAUTY DISCOVERIES VI SKAL VIDE OM?

Et nyt lille mærke kaldet The Lost Explorer af David de Rothschild. De har en fugtighedscreme, skrubber, tåge og spray. Det er meget bevidst kureret, naturligt og meget overvejet. Og jeg elsker emballagen. Det er lille, og jeg kan rejse med det.

HVORDAN HOLDER DU SIKKERHEDSBESIGT TAN?

Glem udseendet af en solbrændt-immunsystemet er meget forstærket af solskin. Jeg forsøger at ligge udenfor i 20 minutter om morgenen og 10 minutter om eftermiddagen. Jeg lukker mine øjne og løfter mit ansigt mod solen, så pinealkirtlen foran mit hoved er mod solen. Det virker bare vidundere til dit immunsystem.

SOL?! GIVER DIN DERMATOLOGIST DU HÅR TID OM DET?

Nå snakker vi 20 minutter kl. 9 om morgenen. Folk spørger mig altid: "Hvad fortryder du?" Jeg tror, ​​fortiden er en vidunderlig lærer - jeg beklager ikke noget - men jeg ønsker, at jeg ville have mere solblock! Eller kiggede efter min hud, da jeg var yngre, fordi den virkelig viser nu. Der er et solnedgang, jeg elsker kaldet Invisible Zinc, som er mere af en barriere mod solen end et kemisk skjold.

GØR DU ENHVER PROFESSIONELLE BEHANDLINGER FOR AT PRØVE TIL REVERSE SUN SKADE?

Nå, jeg kan ikke gøre lasere, fordi jeg bor i solen, hvilket forbinder spørgsmålet, så det er uden for spørgsmålet. Men jeg har brugt en infrarød sauna derhjemme i cirka et og et halvt år. Jeg forsøger at gøre det hver dag i en time - jeg vil se tv derinde eller lave en meditation eller et telefonopkald. Det har været fænomenalt for kvaliteten af ​​min hud og min krops evne til at detox og fungerer virkelig godt. Der er et stort firma her kaldet Therasage; de sælger en bærbar version, hvor hovedet forbliver ude, hvilket er godt, fordi det går op til 140 til 170 grader derinde.

Jeg føler, at du kommer til at fortælle mig, at du ikke bærer noget.

Jeg har lidt RMS organiske concealer under mine øjne eller på eventuelle pletter eller fregner, og så en lille smule gennemsigtigt pulver, hvis jeg har brug for det. Jeg bruger Pat McGrath Skin Fetish 003 Illuminator-det er bare en ren glans, så det bringer ud min benstruktur - på mine øjne og læber. Hvis jeg har brug for en lille kontur eller noget glød, bruger jeg den store Chanel bronzer.

MEN IKKE FARVE?

Nej, jeg tror mindre er mere alligevel, og især som du modner. Jeg kan ikke bære fundament nu, uden at det virkelig accentuerer en hel masse ting, jeg vil ikke have det til at fremhæve.

DU har altid været så fortrolig foran kameraet. Har det ændret som du har været gammel ældre?

Faktisk er jeg meget mere sikker end jeg nogensinde har været, men jeg var ret ubehageligt foran kameraet i mange år. Jeg kan se det, når jeg ser på mine yngre billeder, at "Jeg er så selvbevidst, jeg kan ikke engang se i kameraet, fordi jeg er bange for at du kan se mig, og jeg er bange for, at jeg er ikke godt nok "se. Som tiden gik, blev jeg mere praktiseret og begyndte at lære det som en færdighed - hvordan man får tøjet til at se godt ud og få min krop til at se godt ud - at se andre mennesker og studere fotografers arbejde og lytte meget tæt til, hvad redaktørerne ville sige.

DU KENDTE NÅR NØDVENDIG I ALLE BIKINI SHOTS!

Ironisk nok var jeg mere komfortabel udendørs og i badedragter, fordi jeg voksede op sådan; det var et naturligt miljø for mig. Mode var ikke et naturligt miljø for mig. Jeg troede aldrig modellering ville være en livslang karriere. Det var et middel til en ende, men jeg begyndte at se værdien.Jeg elskede at rejse, jeg hentede sprog og lærte om kunst og musik og litteratur - det var bare en vidunderlig uddannelse.

DU VAR ​​SÅ EMBLEMATISK FOR DETTE AKTIVE, ATLETISKE IDEAL, SOM VIRKELIG ÆNDREDE SPILET I 80'erne. KAN DU FØLDE AT SKIFTEN HOPPER PÅ TIDEN?

Nej, det jeg lærte fra den periode var, at det var meget vigtigt at være mig. Da jeg begyndte at modellere, var min fysiognomi, min kropstype - denne slags Amazonas, bredhårede, smalhårede, big breasted, seks fods høje Aussie-pige - ikke i mode. Der var en enorm bevægelse imod piger, der var meget androgynøse og meget små. I begyndelsen plejede de at binde mine bryster med elastik, så tøjet ikke kunne vise brystets form. Jeg indså tidligt, at jeg ikke kunne sulte mig selv og krympe mig selv for at prøve at være noget, jeg ikke var. Så det var da jeg formåede at omfavne mit unikke og stå i min egen sandhed om, hvad jeg var, at jeg blev mere sikker. Denne tillid var attraktiv, og folk begyndte at bestille mig for det.

ER DET, NÅR DU TAGNE, "HAR DU GJORT DET"?

Det har jeg aldrig tænkt på; det er ikke min MO. Selv da Time gjorde artiklen, der kaldte mig "The Body" - det var et cover i 1986 - vidste jeg ikke engang, at det var ude. Det var på aviskiosker, og jeg var som, hvad? Det forekom mig ikke den indvirkning, det ville have på resten af ​​mit liv. Jeg vidste ikke, at de gjorde artiklen; Jeg deltog slet ikke i det. Nu skaber jeg en forretning, der fokuserer på wellness, som jeg tror så dybt i, jeg er en grundlægger, jeg arbejder meget tæt sammen med min administrerende direktør, jeg er figurhovedet, ansigtet af, og jeg sidder i mine bestyrelsesmøder som enhver anden aktionær i et andet selskab. Så måske ikke mit mest stolte øjeblik, men mit mest tilfredsstillende øjeblik er nu.

Du har lavet en stor forretning uden for kroppen, men hvordan har det vist sig at blive kaldt?

Åh, det er bare et navn [griner]. Jeg har aldrig set det som nedværdigende; Jeg dømmer mig ikke sådan. Det er lidt som supermodel - hvad betyder det? Og alligevel, inde i kroppen er der et hjerte og en sjæl, så tak godhed for kroppen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer