loader
bg-category
De mest efterspurgte prøver på Space NK

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Skønhed mekka Space NK er stolt af at "skure verdenen for at sikre, at kun de bedste produkter og mest værdige nyskabelser" sælges i sine butikker og på sit websted. Det er ingen overdrivelse - da selv de største skønhedskunstnere er bundet til at finde noget, de aldrig har hørt om, når de besøger. Så vi var nødt til at spørge: Hvad handler kunderne om stikprøvevis, når de går?

Ifølge Erin Thorpe fra Space NK er brandets Brentwood Country Marts (dets LA outpost) de fleste efterspørgselsspørgsmål for øjenkrem og øjenbehandlinger. Et par af de mest populære: Natura Bissé Diamond Extreme Eye (butikschef Sheri Guell siger, at dette valg er absolut nummer et for hvad kunderne vil prøve), Chantecaille Stress Repair Concentrate, Derm Institute Youth Alchemy Eye og 111 Skin Celestial Black Diamond Eye Cream.

Du kan også lide: Du vil ikke være i stand til at stoppe med at bruge denne nye Sephora-funktion

På sin Nolita butik i New York tager ansigtsrensere og hårplejeprodukter tops. Think Eve Lom Cleanser, Sunday Riley Keramisk Slip Clay Cleanser, Oribe Gold Lust Reparation & Restore Shampoo og Conditioner, samt Ouai Hair Oil.

Thorpe siger generelt, at Space NK-shoppere også beder om prøver af helt nye produkter, som de ikke har hørt meget om endnu, og det er ikke noget, som butikken nogensinde vil glide på. "Prøveudtagning er stærkt opmuntret - hvad enten det betyder at tage prøver hjem for at prøve eller sidde for en gratis ekspresbehandling, makeover eller tør styling i butikken. Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig sikre på, at de får den bedste skønhedsløsning til deres unikke behov. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære