loader
bg-category
Den ultimative vejledning til de almindelige vitamin C-produkter: Hvilken bør du vælge?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

For et almindeligt mærke kan The Ordinary sikkert forvirre folk.

Tag f.eks. Deres C-vitaminprodukter. De har 5 og en 6 på vej! Hvordan skal du vælge den rigtige for dig ?!

Vælg den forkerte, og du kan ende med et dårligt tilfælde af stikkende, en acne flareup eller en gritty tekstur, du ikke ønsker at lægge nogen steder i nærheden af ​​din hud.

Jeg overdriver ikke. Hver af de almindelige vitamin C-serum / cremer er et godt produkt ... til den rigtige hudtype. Derfor har de så mange. De ved, at en størrelse aldrig passer alt sammen i hudpleje og har skabt så mange muligheder som muligt for at tjene alle.

Hvis du ikke ved, hvilken der vil blive bedre med din hud, skal du ikke bekymre dig. Jeg har sammensat denne hurtige vejledning til The Ordinary Vitamin C-produkter for at tage gætteriet ud af at vælge den rigtige til dine behov:

Men først,

Hvad Heck er C-vitamin og hvorfor skal du bruge det?

C-vitamin er en anti-aldrende superstjerne. Det har flere supermagter:

  • Det kæmper for de frie radikaler der forårsager for tidlige rynker
  • Det øger kollagen, proteinet, der holder huden fast
  • Det lyser huden og falder mørke pletter
  • Det øger solbeskyttelsen (det gør det bedre, når det parres med E-vitamin og ferulinsyre)

Fangsten? Der er ikke kun en form for C-vitamin. Der er en gazillion (jeg har skrevet et indlæg på den mest populære her).

L-Ascorbinsyre, den rene form af C-vitamin, er langt den mest kraftfulde og den mest effektive. Det er også den mest irriterende. Det kan forårsage stikkende og brændende. Hvis du har følsom hud, skal du ikke gå nogen steder nær det.

Dens derivater, som Magnesium Ascorbyl Phosphat og Ascorbyl Glucoside, er mildere og bedre tolereres selv ved følsom hud. Men de er mindre magtfulde. De arbejder. Du vil bare ikke få den fulde styrke af vitamin C. Men for nogle hudtyper er de det bedre valg.

Relaterede: Hvorfor skal du bruge et serum med C-vitamin

Nu hvor du ved, hvorfor du skal tilføje et vitamin C-produkt til din hudpleje rutine, lad os finde ud af, hvilken er bedst til dine behov, skal vi?

Den Almindelige Vitamin C Supension 23% + HA Spheres 2% (£ 4,90)

Hvilken form for C-vitamin bruger den ?: L-Ascorbinsyre, den rene form af Vitamin C. Det er den mest effektive, men den mest ustabile. For at holde det stabilt har The Ordinary ikke brugt noget vand i dette serum.

Hvad er tekstur gerne ?: grynet. Det føles som sandpapir. Det er ikke behageligt at bruge. Den eneste måde jeg kan bruge den på er at blande den med et separat hyaluronsyreserum. Det opløser de rystede partikler, så de ikke klæder din hud (nej, hyaluronsyren i dette serum er ikke nok til det - men det vil hydrere din hud).

Er der nogen bivirkninger ?: Det er den mest magtfulde C-vitamin fra det almindelige men også det mest irriterende. Hvis du har følsom hud, skal du gå med en af ​​nedenstående derivater.

Hvornår bruger du det ?: om natten.

Hvem er det bedst for ?: Vitamin C veteraner, der ønsker dramatiske og hurtige resultater og hader silikoner

Hvor kan man købe det:Asos, Beauty Bay og Cult Beauty

Den normale vitamin C suspension 30% i silikone (5,80 £)

Hvilken form for C-vitamin bruger den ?:ren C-vitamin, L-Ascorbinsyre. Det giver dramatiske resultater, men er meget ustabil. Den Ordinære fastsatte, at ved at fjerne vand fra formlen.

Hvad er tekstur gerne ?: silkeblødt. C-vitaminpulver suspenderes i formlen som i den oprindelige C-suspension 23% + HA 2%, men tilsætningen af ​​silikoner gør teksturet glat snarere end gritty.

Er der nogen bivirkninger ?: rent vitamin C kan være irriterende og sting.

Hvornår bruger du det ?: om natten.

Hvem er det bedst for ?: Vitamin C veteraner, der ønsker dramatiske og hurtige resultater, men kan ikke stå gritty teksturer.

Hvor kan man købe det: Asos, Beauty Bay og Cult Beauty

Den ordinære Ascorbylglucosidopløsning 12% ($ 8,90)

Hvilken form for C-vitamin bruger den?: Ascorbyl Glucoside, et vandopløseligt derivat af Vitamin C. Det er mere stabilt end rent C-vitamin, men mindre effektivt. Dens forte er lysende hud, men det bekæmper også rynker. Det er så populært, fordi det fungerer godt i vand, hvilket giver mulighed for en elegant, glat tekstur, der er behagelig at bruge.

Hvad er tekstur gerne ?: Et let serum. Ud af alle de almindelige vitamin C produkter har denne den bedste tekstur. Det absorberer hurtigt også.

Er der nogen bivirkninger ?: hvis du har super følsom hud, der ikke tåler vitamin C overhovedet, kan det irritere det.

Hvornår bruger du det ?: morgen og aften, efter rensning.

Hvem er det bedst for?: alle, endog følsom hud, kan bruge den. Men fordi den absorberer så hurtigt ind i din hud, er den ideel til olieagtig hud.

Hvor kan man købe det: Asos, Beauty Bay og Cult Beauty

Den ordinære Ascorbyl Tetraisopalmitat Solution 20% i vitamin F (£ 14,90)

Hvilken form for C-vitamin bruger den ?: Ascorbyltetraisopalmitat. Det er et olieopløseligt derivat, som trænger hurtigere ind i huden end alle andre former for vitamin C. Det er især godt i lysende hud.Jeg har skrevet et helt indlæg om fordelene ved Ascorbyl Tetraisopalmitat her.

Hvad er tekstur gerne? Det er en letvægtsolie. Det føles ikke fedtet på huden. Det er løbende, så pas på, når du anvender det!

Er der nogen bivirkninger ?: Vitamin F er ikke rigtig et vitamin. F står for fedtsyrer, en gruppe ingredienser, der er super fugtgivende. Det er godt for tør hud. Men for fedtet hud? De kan tilstoppe porer og forårsage breakouts.

Hvornår bruger du det ?: morgen og / eller aften.

Hvem er det bedst for? Tørre og dehydreret hudtyper, der ønsker at fugte huden og kæmpe rynker på samme tid.

Hvor kan man købe det: Asos, Beauty Bay og Cult Beauty

Den almindelige Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% (£ 7,80)

Hvilken form for C-vitamin bruger den?: Magnesium Ascorbyl Phopshate, et vandopløseligt derivat. Det er mindre effektivt end rent C-vitamin, men mere stabilt. Det er en af ​​de mest studerede derivater af C-vitamin, så der er en hel del forskning, der bekræfter, at det virker. Det er særligt godt i lysende hud.

Hvad er tekstur gerne ?: En lys creme.

Er der nogen bivirkninger ?: det er en af ​​de mildeste former for C-vitamin, men hvis du har superfølsom hud, kan det stadig irritere det.

Hvornår bruger du det ?: morgen og aften efter vandbaserede serum.

Hvem er det bedst for ?:følsom hud og C-vitamin nybegyndere.

Hvor kan man købe det: Asos, Beauty Bay og Cult Beauty

Vit C 23% + AHA 2% Vit C 30% i silikoner Ascorbylglucosid 12% AT 20% i vitamin F MAP 10%
Struktur Tung og gritty Tung og glat Lys serum Let olie Lys creme
potens Højeste Høj Moderat Moderat Laveste
Irritation Høj Høj Lav Lav Lav
Bedst til Vit C proffer Vit C proffer, der ønsker en glattere tekstur Alle hudtyper, esp. olieagtig Tør og moden hud Alle hudtyper, esp. følsom

Køb posten

VITAMIN C TIPS

  • Høje doser af C-vitamin kan stikke og irritere huden. Start med en derivat tre eller fire gange om ugen og øg frekvensen gradvist.
  • Hvis din C-vitamin bliver brunKast det. Det virker ikke længere.
  • C-vitamin er endnu stærkere, når det bruges sammen med E-vitamin og ferulinsyre. Desværre bruger ikke det almindelige produkt denne kombinationsboks. Supplement med et separat antioxidantserum.

Bundlinjen

Vælge den rigtige Det almindelige vitamin C produkt til dine behov afhænger af din hudtype, typen af ​​C-vitamin det kan tolerere og hvilken tekstur det foretrækker. Hvis du er en C-veteran, kan du opgradere til ren C-vitamin. Alle andre holder sig til et derivat for tiden. Vælg den med den bedre tekstur til din hudtype, og du vil gøre det til en glad bunny.

Jeg håber, at denne vejledning hjalp dig med at forstå, hvilke ordinære vitamin C-produkter der passer til dig. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, hvilken du har valgt!

Den Almindelige Vitamin C Supension 23% + HA Kugler 2% IngredienserAscorbinsyre, Squalan, Isodecyl Neopentanoat, Isononyl Isononanoat, Kokosnut Alkaner, Ethylen / Propylen / Styren Copolymer, Ethylhexyl Palmitat, Silica Dimethyl Silylat, Sodium Hyaluronat, Glucomannan, Coco-Caprylat / Caprat , Butylen / ethylen / styren-copolymer, acrylater / ethylhexylacrylat-krypolymer, trihydroxystearin, BHT. Den almindelige vitamin C suspension 30% i siliciumindholdsdimethicon, ascorbinsyre, polysilicon-11, PEG-10 dimethicon. Den almindelige Ascorbyl Glucoside Solution 12% IngredienserAqua (Vand), Coco Caprylat / Caprat, Magnesium Ascorbyl Fosfat, Isodecyl Neopentanoat, Plukenetia Volubilis Frøolie, Dodecan, Disteardimonium Hectorite, Polyglycerol-3 Diisostearat, Polyglycerol-3 Polyricinoleat, Glycerin, Hexamethyldisiloxan, Terminalia Ferdinandiana Frugtekstrakt, tocopherol, natriumchlorid, phenoxyethanol, chlorphenesin. . Den ordinære Ascorbyl Tetraisopalmitat Solution 20% i vitamin F IngredienserCoconut Alkaner, Tetrahexyldecyl Ascorbat, Ethyllinolat, Coco-Caprylat / Caprat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolie, Solanum Lycopersicum (Tomat) Frugtekstrakt, Squalan. Den almindelige Magnesium Ascorbylphosphat 10% IngredienserAqua (Vand), Coco Caprylat / Caprat, Magnesium Ascorbylphosphat, Isodecyl Neopentanoat, Plukenetia Volubilis Frøolie, Dodecan, Disteardimonium Hectorit, Polyglycerol-3 Diisostearat, Polyglycerol-3 Polyricinoleat, Glycerin, Hexamethyldisiloxan, Terminalia Ferdinandiana Frugtekstrakt, tocopherol, natriumchlorid, phenoxyethanol, chlorphenesin. .

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære