loader
bg-category
Den nye duftlinie, der fuldstændigt ændrede mit sind om parfume - og den måde jeg handler på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du rattede fra toppen, midten og basenotaterne af duften, du bærer i øjeblikket, vil jeg nikke mit hoved høfligt og fortælle dig det lugtede godt, men sandheden er, disse detaljer bore mig. Fortæl mig, hvilke spor duften har på Spotify-spillelisten for bedst at beskrive den på den anden side, og det er en anden historie - jeg fortæller dig min højre tilbage.

Mistede jeg dig? Jeg var også forvirret, da jeg først begyndte at navigere på hjemmesiden for en ny duftlinje, jeg havde hørt om det, der skulle ændres alt, hvad vi har fået at lære om duft, men snart faldt alt på plads. Phlur (udtalet "fleur"), en Austin-baseret unisex duftlinje (også min nyeste besættelse) genopfinder ikke blot den måde, vi handler på parfume, men også hvordan den er lavet og hvordan den er beskrevet.

Linjen har i øjeblikket seks dufte, som hver lugt er så unik, du kan næsten ikke beskrive dem, og det er bare, hvad Phlur er efter. Under hver duftbeskrivelse er dens "Note on Notes", som lyder: "Vi mener, at der ikke er nogen forkert måde at lugte en duft på. Selv eksperter kan til tider ikke identificere hvad der er i en bestemt duft. Når det er sagt, hvis du har lyst på noter, hvem skal vi stå i vejen? "Elements, der fylder de slanke hvide og grå flasker - disse genanvendelige, uigennemsigtige flasker holder lyset fra at skade duften og eliminerer behovet for at tilføje skadelige stabilisatorer - er anført her, og en Spotify-spilleliste, bedre kendt som duftens lydspor, er indlejret i nærheden for virkelig at forstå, hvad hver duft handler om i en anden kapacitet.

Flaskerne kan genbruges og forfriskende ikke klart glas og der er en playliste for at beskrive hver duft, men det er ikke alt-Phlur genopfinder også den måde du bærer din duft på hele dagen også. Mens de fleste duftstoffer lugter godt i butikken, lugter de ofte lidt anderledes, når man begynder at prøve dem efter køb. Hvorfor? Fordi flertallet er oprettet for at blive testet på en papirstribe i butikken, ikke på huden. Phlums sortiment er specielt designet til at lugte sit bedste, når det berører huden, og også forandre sig så lidt med dig hele dagen, med forskellige lag og forbeholder sine "mest varige, mest mindeværdige noter til dem, du tillader at komme tæt på. "

Fordi en duftende oplevelse som denne ikke kan testes på en stribe papir på en duftdisk, er Phlur udelukkende tilgængelig på sin hjemmeside og tilbyder et prøveudtagningsprogram, der hjælper dig med at finde din nyeste signatur duft. Vælg tre af dine yndlings dufte og prøv en 2,0 milliliter flaske af hver (ca. en måneds værdi) for kun $ 18. Så når du finder din must-have duft (fordi du stoler på mig, vil du), så kan du derefter anvende din $ 18 mod prisen på en fuld flaske ($ 85) inden for 30 dage efter køb.

Hvis du er noget som mig, er du tilsluttet før du lugter en enkelt duft, men vent bare, indtil du gør det. Da jeg først modtog Hanami i posten, slog jeg den den næste dag - og i de næste 30 dage for denne historie - og modtog flere komplimenter end nogensinde (for pladen lukker duften smukt med Sol de Janeiro Bum Bum Cream). Siden du har prøvet det, er duften blevet absolut ved at gå og stadig overrasker mig. Fra det fjerne lugter det som en smuk, sexet sandeltræ duft med et blik af muskuløse blomster, men den rige hasselnødsaroma kan ikke påvises, før du er tæt og personlig. Som om duften alene ikke var nok til at overbevise mig om at købe en anden flaske, når jeg løber tør for min nye signatur spritz, får flasken mig også ud af en migræne og bliver bombarderet med hundredvis af flasker, der peger på mig i stormagasiner. Jeg tror ikke, jeg nogensinde kunne gå tilbage til at købe duft "normalt" igen, og det er mere end OK med mig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer