loader
bg-category
Ser ud: Rhea

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

når jeg vil gøre et mere subtilt og bærbart udseende, tager jeg sædvanligvis min elskede Sleek Makeup Oh So Special palette ud, som har en dejlig blanding af neutrale og intense nuancer. Min absolutte yndlingsskygge i paletten er Gateau, en blød lyserød skygge med guld iridescence, der smukt lyser øjnene op; Jeg brugte den over låget. Fordi øjenskyggen på låget er så blød og delikat, besluttede jeg at tilføje noget drama på den nederste lashline. Hvad synes du om denne idé? Kan du lide udseendet?

Anvendte produkter: - To-Faced Shadow Insurance - Slank Makeup I-Guddommelig Åh Så Særlig Øjenskygge Palette - Lancome Hypnose Star mascara - Liz Earle Sheer Skin Tint SPF15 - Bobbi Brown Creamy Concealer - Slank Makeup Blush i Suede - Benefit High Beam - Ciccone Lipstick i Rhea

Kørselsvejledning: - Påfør et øjenskyggebas over hele låget for at sikre, at dine øjenskygger forbliver lagt hele dagen og for at forbedre deres farveudbetaling. - Påfør en blød lyserød skygge med guld iridescence (jeg brugte Gateau i den slanke makeup Oh så specielle øjenskygge palette) på låget. - Sug en mat cremefarve (jeg brugte Bow i den smarte sminke Oh så specielle øjenskyggepalette) på panden. - Påfør en mat sort skygge (jeg brugte Noir i den slanke makeup Oh så specielle øjenskyggepalette) på den nederste lashline. - Sæt et skinnende gråt med blå undertoner (jeg brugte Glitz i den slanke sminke Oh så specielle øjenskyggepalet) oven på sorten på den nederste lashline og blandingen. - Påfør en skinnende bronzebrun (jeg brugte Gavekurv i den slanke makeup Oh så specielle øjenskyggepalette) lige under den grå skygge på den nederste lashline og blandingen. - Påfør mascara. - Påfør fundament eller tonet fugtighedscreme over hele dit ansigt for at udjævne skintonen og concealeren, hvor det er nødvendigt. - Påfør dig en matte peachy brown blush (I used Sleek Blush in Suede) på dine kinder og en lyserød highlighter (jeg brugte Benefit High Beam) på dine kindben, broen på din næse og pande. - Sæt en blød nude læbestiftskygge (jeg brugte Ciccone Lipstick i Rhea) på dine læber.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer