loader
bg-category
Hvorfor dette billede af citroner går forvirret af alle de rigtige grunde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som et hold bestående af kun kvinder kender vi hos NewBeauty betydningen af ​​brystkræftbevidsthed og de alvorlige konsekvenser, der kan strejke, hvis de rette forholdsregler ikke træffes for at bremse situationen hurtigt nok eller de rigtige trin ikke følges, hvis den uønskede diagnose nå dig. Så når en mulighed giver mulighed for at dele medvetenhed om denne eller enhver form for cancer ved blot at klikke på en knap, undrer man sig ikke over, hvorfor tusindvis af Facebook-brugere ikke ville sprede opmærksomhed, alle troede, at de gjorde en forskel, når de sendte røde hjerter til støtte for brystet kræft tidligere i denne uge. Men som Popsugar rapporterer, var ikke alle så glade for, at en kvinde, Erin Smith Chieze, åbnede sig for, hvorfor et "sødt hjerte" ikke vil hjælpe med at redde liv og oplyste nedenstående brev parret med ovenstående billede.

Du kan også lide: Sandra Lee åbner op om overlevende brystkræft

"I december 2015, da jeg så en indrykning, der lignede et af disse billeder, vidste jeg straks, at jeg havde brystkræft," læser billedteksten. "Jeg forsøgte at føle for en tumor, men min tumor var ikke håndgribelig. Jeg blev diagnosticeret med brystkræft fem dage senere og med fase fire den følgende måned. Et hjerte gjorde intet for bevidsthed. Jeg vidste, hvad brystkræft var. Jeg vidste alle om selvundersøgelser, men et billede af, hvad man skal se efter, har fået mig til at vide, at jeg havde en terminal sygdom, "fortsatte hun." Vi skal give ægte informationer, ikke søde hjerter. Uden at have set et billede tilfældigt med ægte information, ville jeg ikke Jeg har vidst, hvad jeg skal kigge efter. "

Og at give ægte information og et billede er, hvad hun gjorde, herunder det nu virale billede, der er en del af kampagnen "Know Your Citroner", der er startet af Worldwide Breast Cancer Organization. Fotoet, en utrolig informativ grafik, som alle kan bruge til selveksamen hjemme, viser, at en klump ikke er det eneste røde flag, at noget er forkert. Alt fra rødme og varme til en voksende vene og en usynlig klump, hver citron bærer en anden indikator for sygdommen, som når det bruges til at spotte problemet tidligt, kan hjælpe med at redde dit liv som det gjorde Chieze.

Siden hun deler sine tanker, er Chieze's post blevet delt omkring 31.000 gange, hvilket potentielt sparer hundreder, hvis ikke tusindvis af liv. Og mens vi ikke kan gøre noget ved selve kræften, kan en pige drømme, ikke? -Vi kan gøre vores bedste, når det kommer til at hjælpe andre med at få sygdommen i tide. For at hjælpe med at gøre din del, skal du starte med at gemme og dele billedet med alle, du kender, og find ud af mere information om Know Your Citron Campaign her. Og hvis nogen af ​​de ændringer, du ser i det infografiske udseende, der er kendt for dig, så tøv ikke med at tale med din læge om, hvad de kan betyde for dig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer