loader
bg-category
Johnson & Johnson Bestilt til Pay Record Lawsuit Award i Baby Powder Case

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opdatering: 13. juli 2018

En jury i Missouri har netop frigivet den største dom til dato mod Johnson & Johnson over påstandene om, at dets talc-baserede produkter forårsager kræft. Retten har beordret J & J til at betale en rekord på 4,69 mia. Kr. Til de 22 kvinder, der hævder, at selskabets produkter indeholder asbest og forårsager, at de udvikler æggestokkræft.

J & J benægter disse påstande og kaldte retssagen "fundamentalt uretfærdig" og tilføjer, at det vil appellere beslutningen, Reuters rapporter. Virksomheden har fortvivlet fordomme i forbindelse med sine talkprodukter i fortiden, og håber at tilføje denne nyeste til sine tidligere juridiske succeser.

J & J kæmper 9.000 retssager landsdækkende i forbindelse med dets talk produkter, så der er sikkert en lang vej for retten behandling fremover. Vi vil helt sikkert opdatere endnu en gang, at informationen er udgivet.

Opdatering: 5. maj 2017

En St. Louis domstol har besluttet sig for en anden kvinde, der har sagsøgt Johnson & Johnson, hævder at brugen af ​​sit babypulver resulterede i æggestokkekræft. Lois Slemp of Virginia, 62, er blevet tildelt 110,5 millioner dollars i erstatning. Ifølge Associeret presse, dette er den største afvikling i en streng af Johnson & Johnson baby pulver tilfælde. Der er omkring 2.000 retssager landsdækkende relateret til kvinder, der bruger Johnson & Johnsons talcum-baserede babypulver til kvindelig hygiejne og derefter udvikler negative virkninger. Slemp brugte produktet i 40 år og udviklede æggestokkekræft i 2012. Desværre er Slemp ifølge hendes advokater for øjeblikket "for syg" til at afgive en erklæring efter denne uges dom.

Opdatering: 4. april 2016

Efter dommen nedenfor er der nu mere end 1.000 kvinder sagsøgt selskabet, såvel som dets leverandør Imerys Talc America, der dækker risikoen for kræft i æggestokkene i forbindelse med brugen af ​​babypulveret. Det næste forsøg er begyndt den 11. april i St. Louis. Ifølge Bloomberg har Johnson & Johnson brugt mere end 5 milliarder dollar siden 2013 for at løse juridiske krav mod sine produkter.

Original historie:

Sidste år sagsøgte familien Jacqueline Fox Johnson & Johnson, efter at Alabama-kvinden døde af æggestokkens kræft, som hun udviklede sig fra at bruge selskabets babypulver og kropspulverprodukter. Mandag uddelte en jury i St. Louis familien $ 72 millioner i erstatning. Dette er den første dom i mere end 1.000 nationale sager knyttet til disse produkter.

Du kan også lide: Er tør shampoo farlig?

Ifølge kostet udviklede Fox terminal ovariecancer efter 35 år med at bruge selskabets talk-baserede produkter til feminin hygiejne. Ifølge sagen fandt en patolog, at talkumet havde betændt Foxs æggestokke, som derefter udviklede sig til kræft. Jere Beasley, en advokat for Foxs familie, siger, at Johnson & Johnson i årtier siden 1980'erne har kendt om risikoen for, at talcbaserede produkter forårsager kræft, men har løjet for offentligheden og reguleringsorganerne for at øge salget.

Du kan også lide: 8 Lies Beauty Industry fortæller dig

Virksomheden udstedte en erklæring til Reuters efter dommen: "Vi har ikke noget højere ansvar end forbrugernes sundhed og sikkerhed, og vi er skuffede over resultatet af retssagen. Vi sympatiserer med sagsøgerens familie, men tror på sikkerheden ved kosmetiske talkum understøttes af årtier af videnskabeligt bevis. "

Ifølge American Cancer Society er forbindelsen mellem at anvende talkumpulver regelmæssigt som et feminint hygiejneprodukt og en øget risiko for kræft i æggestokkene en kendt bekymring. Undersøgelsesresultaterne hidtil er blevet blandet, og Verdenssundhedsorganisationens Internationale Agentur for Kræftforskning klassificerer denne type brug af talkumbaseret kropspulver som "muligvis kræftfremkaldende for mennesker." For at være sikker foreslår American Cancer Society at anvende majsstivelse- baserede produkter i stedet fordi "der er intet bevis på dette tidspunkt, der forbinder majsstivelsespulver med nogen form for kræft."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære