loader
bg-category
Drew Barrymore's Super Simple Tip til hendes evigt ungdommelige Glød

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når Drew Barrymore, den evigt ungdommelige stjerne og ejer af FLOWER skønhed, deler hendes makeup-tricks til en glinsende glød-du vil lytte. I en video til Vogue, skuespilleren og moren på to viser, hvordan hun sætter sammen et smukt og fussefrit look med blot nogle få nøgleprodukter. Et af hendes tips er så nemt, du kan selv gøre det hjemme med de produkter, du allerede har i din forfængelighed.

For det første starter hun sin rutine med FLOWER Beauty Skincognito Stick Foundation ($ 9), før man lægger en lille highlighter, bronzer og rødme til kontur og lyser ansigtet. Her er ting, der bliver interessante. Måske ud af den normale sekventielle rækkefølge, vi er vant til, når Barrymore for hendes fugtighedscreme at give hendes hud en strålende glød, der går ud over en almindelig highlighter-applikation.

"Tag en smule fugtighedscreme ... Jeg sætter det bare på mine fingre og trykker på, tryk, tryk", instruerer Barrymore, da hun dræber fugtighedscreme på nøgleområder i ansigtet. "Det gør noget, som endda en highlighter ikke kan gøre. Det er ud over en makeup glød. Det gør bare din hud ser virkelig frisk ud. "Det kan være lidt ude af orden, men det giver mening, når du tænker på det. Hvilken bedre måde at give din hud et dybt, lysende udseende end at tilføje fugt?

Du kan også lide: Et minut med: Drew Barrymore

Hun glæder sig over udseendet med en Mac Lip Pencil i Magenta ($ 18), en Terry Rouge Expert Click Stick ($ 32) læbestift (hun tilføjer også det til hendes kinder for "farvekorrelation" som hun kalder det) og hendes foretrukne mascara , Dior Diorshow Mascara ($ 29). Som et sidste skridt bruger hun Colorescience Sunforgettable Brush-on Sunscreen ($ 57) til at sætte sit udseende. "Det har en rigtig flot SPF i det," siger Barrymore. "Når du bliver ældre, indser du at du har melasma, og du har babyer, og du får denne slags skøre pigmentsprodukter."

Og voilà, der har du det. I løbet af få minutter kan du også få den Barrymore-værdige, on-the-go glød.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer