loader
bg-category
Er dit fundament ansøgning messing med din solcreme?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg går aldrig ud af huset uden solcreme og sjældent uden makeup. Det betyder, at jeg ofte bærer fundament eller tonet fugtighedscreme over min solcreme. Jeg tager bare en børste (eller brug min finger hvis det har travlt) og start med at sætte den på. Jeg har aldrig rigtig brugt en særlig teknik, men jeg anvender bare den og blander, indtil alt ser lige og fejlfrit ud. Men for nogle få uger siden snuble jeg på en post på The Triple Helixian blog (en meget informativ hudpleje blog drevet af John, en aspirerende hudlæge), der fik mig til at forstå, hvordan fundamentet anvendes, er vigtigere end jeg troede.

Sådan ansøger du fundamentet korrekt

"Jeg stikker let på mit fundament. Jeg aldrig, EVER buff fordi det risikerer at flytte eller endda fjerne solcreme nedenunder, "siger john. Det giver mening. Hvis du er for grov eller anvender fundament på en måde, der får det til at bevæge sig rundt, kan nogle områder af dit ansigt være ubeskyttet mod solstrålerne. Anvendelse af fundament som John foreslår tager mere tid, men det er det værd. Når alt kommer til alt, er det tid til at bruge tid på at anvende din solcreme korrekt, hvis det næste produkt du kommer til at anvende, vil det ødelægge det? Ikke alle fundamenter fungerer dog godt med denne metode. John foreslår at vælge en, der ikke sætter for hurtigt og ikke er for tyk, eller du bliver nødt til at gnide den meget, som vi kun har kunnet ødelægge din solcreme.

Anvender du fugtighedscreme før foundation?

Hvis du bruger en kemisk solcreme (eller en der har både kemiske og fysiske solcreme ingredienser), skal du anvende det før fugtighedscreme, fordi solcreme agenter i det skal komme i kontakt med huden for at blive aktiveret og gøre deres arbejde. Selv om John ikke nævner fugtighedscreme i hans indlæg, tror jeg, at hvis du anvender det efter solcreme, skal du også bruge det forsigtigt for at sikre, at solcreme forbliver intakt (det samme gælder også for pulver ). Fysiske solcreme (dem med kun zinkoxid og / eller titandioxid) kan i stedet påføres efter fugtighedscreme, fordi de fungerer straks, og så skal du kun være opmærksom på, hvordan du anvender dit fundament (og pulver).

Er dit fundament ansøgning messing med din solcreme?

SOURCE: Billede med tilladelse til Ohmega1982 / FreeDigitalPhotos.net

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære