loader
bg-category
9 Festlige godbidder fra frodig feriesamling 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lush Holiday Collections er altid store og i år er der ingen undtagelse. Mærket har frigivet en overflod af festlige og dejlige bad- og kropsbehandlinger for at hjælpe dig med at slappe af, slappe af og forkæle dig selv gennem denne travle og glædelige årstid. Her er mine favoritter:

1. Snow Fairy: infunderet med en sød bomulds candy og vanilje duft og en dosis iriserende glitter, er denne shower gel den perfekte shower-time behandler for dem med konstant candy cravings. (3,3 oz $ 9,95, 8,4 oz $ 18,95 og 16,9 oz $ 27,95)

2. Snow Globe: Denne turkise sæbe er dekoreret med hvide kløfter, der minder om de, du ser, hvirvler i traditionelle sneglødninger. Det har en afslappende blanding af grapefrugt, citron, ylang ylang og citrongræsolier. ($ 7,95)

3. Angel's Delight: inspireret af den populære engelske fugle med samme navn, har denne søde sæbe en sød og frugtagtig tangerine og appelsin duft. ($ 5,95)

4. Julemanden Sack: Julemanden sæk er fuld af tre boblestænger med en trøstende og varm duft af tonka absolutte og neroliolie. Tilføj dem til dit bad for at forbyde vinterens kulderystelser! ($ 9.95)

5. Nordpolen: en sød sæbe med duften af ​​kakao-absolutte og pebermynte i den rosa del og de forfriskende olier af cedertræ og cypres i det hvide. Det er en vidunderlig balance af forfriskende lår, med blot et strejf af luksuriøs sødme. ($ 6,95)

6. Candy Mountain: blød dine problemer væk med dette søde lyserøde og grønne boblebad med en lækker duft af ren vanilje absolutte. ($ 7,25) som

7. Magic Wand: bølge denne smukke og genanvendelige tryllestav, som har en duft af duft i duft, gennem dit badvand og se, da et bjerg bløde bobler fremkommer. Det er magisk! ($ 9.95)

8. Golden Wonder: denne festlige pakke er fyldt med farverige fizzy gaver, der afslører sig selv, når du taber det i dit badekar. Den har en lys og opløftende citrusdrug, der indeholder sød orange, cognac og limeolier. ($ 6,95)

9: Smeltende Snemand: slip det i badekarret for at hjælpe dig med at smelte væk dine spændinger. Den har en varm, sød og krydret duft af kanel og krydderolier. ($ 5,95)

Samlingen er allerede tilgængelig på lushusa.com. Vil du være hengivne?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære