loader
bg-category
Khloé Kardashian Credits Denne super simple træning til hendes tonede krop

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af Khloé (@khloekardashian) på

Khloé Kardashian har ikke altid været en fitness aficionado, men hendes seneste vægttab og løbende gennemsigtighed med hensyn til hendes fitnesskampe har gjort hende til en af ​​de mere inspirerende fitnessguruer at følge i øjeblikket. Hun har endda et nyt vægttabs show, der debuterer E! kaldet Revenge Body, der viser, at hun er blevet helt dedikeret til en sundere livsstil.

Men i betragtning af Kardashians affinitet for alle ting, ja, luksus, forventede vi at Khloes foretrukne fitnessudstyr skulle være noget mindre end nogle ultrakomplicerede maskiner, der kun er tilgængelige fra nogle elite træningsfaciliteter. Så det var som en overraskelse, at Khloes foretrukne træningsudstyr faktisk er et simpelt hoppe. Ja, du læser det rigtigt, du kan fange Khloes vægttabs hemmelige våben til under $ 10.

Du kan også lide: De 5 regler til at omdanne din krop

"Det virker hele din krop, fordi det inkorporerer cardio og arme og abs", skriver Kardashian på sin app. Jeg tror ikke, at folk får det svært at springe reb for selv som 5 minutter lige. Det er fantastisk, at alt det kræver er 5 f * cking minutter og du er drenched. Nu er det en fantastisk træning! "

Et billede indsendt af Khloé (@khloekardashian) på

"For at varme op, hopper jeg normalt i 5 minutter lige, så efter mit første kvartal hopper jeg i 4 minutter lige," fortsatte Khloé. "Jeg kan lide at teste mig selv og se om jeg kan nå 800 hopp i 5 minutter. Jeg ved det ikke lyder som meget, men prøv det! Hvis du kan gøre det, og det er nemt, enten fordoble det eller forstærke det, hvor du udfordrer dig selv. "

Det er overraskende, at mange fitness træner sværger ved at bruge hoppetovet som et vægttabværktøj. Ifølge Science Daily, 10 minutters hoppe svarer til at køre en 8 minutters mil, hvilket gør denne form for øvelse til et af de bedste for at forbrænde kalorier og bygnings agility.

Endnu bedre? Hvis du har plads nok, er det en træning, du selv kan gøre i dit eget hjem. Så næste gang du leder efter en måde at forbrænde kalorier hurtigt, snag dig selv et spring reb og give det en chance. Alt det tager er 10 minutter om dagen for en komplet body workout.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer