loader
bg-category
Kan denne Age-Reversing Neck Tape virkelig give dig en yngre, slankere hals?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af Official Nexsey IG (@nexsey) på

En Facebook-video er gået viral, der viser et to minutters trick for øjeblikkeligt at få en yngre og slankere hals uden kirurgi eller slathering din hals i anti-aging cremer og lotioner. Videoen, som indeholder kvinder, der anbringer et halsbånd på bagsiden af ​​halsen for at stramme og glatte i halsbånd og rynker, har samlet over 49 millioner visninger og hundredtusindvis af kommentarer. Ironien af ​​alle ironier er, at dette produkt, der hedder Nexsey, ikke er lavet af en ny rumalderteknologi, der netop er blevet udviklet i 2017-det er i virkeligheden bare et stykke tape.

Ifølge New York plastikkirurg Douglas Monasebian, MD, er der ingen magi eller hemmelighed i dette trick. "Her er det, det er bare tape. Du kan gøre dette med duct tape, hvis du vil. Dette er hvad film skuespillerinder gjorde i 30'erne og 40'erne, de trak bare huden og tapede den. De brugte sandsynligvis duck tape eller en slags tape, som produktionspersonalet havde. Det er alt det er. "

For så vidt som det er alders-tilbagevendende krav, kan du forvente, at båndet vender uret så længe det holder fast. "Dette vil vare så længe båndet gør. Når du har taget båndet af, vil huden gå tilbage til hvor den var, "siger Dr. Monasebian. "Du vil ikke få nogen langsigtede resultater af dette. Det er på ingen måde et alternativ til vel godkendte og accepterede kirurgiske og nonsurgical modaliteter. "

Så hvad er nogle gode alternativer til at gå under kniven, der ikke medfører tapning af din egen hud? Dr. Monasebian siger, at hvis lax hud omkring din hals er en stor bekymring, er der mange ikke-invasive løsninger, som en bestyrelseslæge kan hjælpe dig med. "Ikke alle har brug for en halsløft; i dag er der gode hudhæmmende procedurer som InMode, Forma og Forma Plus, som er alle lasere eller radiofrekvensenheder. Disse kan tage seks til otte sessioner, før du begynder at se de endelige resultater, medmindre du vil tape dig selv for resten af ​​dit liv, hvilket er fint, men ikke så effektivt i det lange løb. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer