loader
bg-category
Tre måder at se yngre om i tre uger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Enhver på siden af ​​30 har sikkert set en linje eller rynke, der pludselig vises på deres ansigt. Den uheldige virkelighed er, at uanset hvor godt vi har taget hånd om din hud, kan vi forvente at naturligvis miste noget volumen som en del af aldringsprocessen - hvilket giver anledning til fine linjer og rynker.

En af hovedårsagerne til denne triste begivenhed er tabet af kollagen som vi alder.

Faktisk, hvert år efter at vi vender 30 taber vi 1-2 procent af vores huds naturlige kollagen - kroppens bindevæv. Ved 40 år har vi mistet ti til tyve procent af vores kollagen, og i alderen 50, 20 til 40 procent, og du får billedet. Med mindre kollagen forekommer vores hud saggy, fine linjer kan begynde at vise, og tidligere hoppende kinder kan begynde at falde. Det er kritisk vigtigt at genopbygge vores tabte kollagen for at vende om, eller i det mindste sænke, disse telltale tegn på aldring.

Den dårlige nyhed er simpelthen at anvende kollagenfløde er ikke nok. Størrelsen af ​​kollagenmolekylerne i disse cremer er for stor til at trænge ind i porerne på vores hud og nå dermislaget og øge hudkollagentætheden betydeligt.

Den gode nyhed er, at nylige nyheder inden for hudpleje har ført os til kollagenprodukter, behandlinger og kosttilskud, som dramatisk kan forbedre hudkvaliteten.

Tjek disse 3 dokumenterede kollagenbehandlinger for at reducere rynker og skælende hud på så lidt som 3 uger.

injectables

Fyldstoffer er den hurtigste måde at plumpe aldrende hud på. Fællesområder for fyldstoffer omfatter nasolabiale folder mellem næse og mund og marionetlinier i hjørnerne af munden. Injicerbare stoffer omfatter Juvederm® og Restylane®, som begge bruger hyaluronsyre som et plungemiddel. Læger kan også anbefale Zyderm® og Zyplast®, lavet med kvægkollagen. Resultaterne fra injektioner er øjeblikkelige og sidste fra seks måneder til et år. Forvent at betale omkring seks hundrede dollars pr. Sprøjte.

Collagen af ​​Red Light

LED "light emitting diode" terapi er blevet mere og mere populær til dermatologiske behandlinger både på kontoret og i hjemmet. For dem af os, der ønsker at stimulere kollagen, kan LED-terapi hjælpe udseendet af rynker og hængende hud. Sådan fungerer det: Rødt lys trænger gennem ti millimeter hud for at stimulere fibroblastcellerne, hvilket igen producerer mere kollagen og elastin. Lette behandlinger er smertefri og bevist at øge mængden af ​​collagen i din hud, men ulempen er den tid og penge, du skal investere for at lægge mærke til resultater. Forvent at betale fra $ 50 til $ 100 + til en in-office-behandling, i mindst otte sessioner. Du kan også vælge en mere prismæssig hjemme-enhed, som ikke har samme intensitet inden for kontorbehandling.

Kollagentilskud

Uanset om du har fået indsprøjtninger i årevis og ønsker at øge dit eksisterende regime eller simpelthen søger at forbedre hudfastheden og elasticiteten på den enkleste og mest bekvemme måde, bør kollagentilskud være en regelmæssig del af din skønhedsrutine.

Tænk på kollagen kosttilskud som ligner østrogen du tager efter overgangsalderen eller calciumpiller du bruger til at styrke knoglerne. Kollagen kosttilskud er en hurtig og bekvem måde at genopbygge dit hudkollagen til hoppende, ungdommelig hud. Den gode nyhed er kollagentilskud, fordi du indtager dem, er systemiske, hvilket betyder at de virker på hele din krop og ikke kun på dit ansigt.

Kliniske undersøgelser har vist at tage 10.000 mg hydrolyseret kollagen dagligt i 8-10 uger hjælper med at øge hudtætheden og hydrering og glatte ud fine linjer og rynker.

Kollagentilskud kommer i pulver, kapsel eller flydende form. Kollagenkilden kan være kvæg (ko), kylling og havfisk. Der er så mange typer af kollagentilskud på markedet, at finde den rigtige, der virker for din hud, kan være forvirrende. Hvis du køber det bedste kollagen til hud, så tjek denne blog for syv tips til at købe det bedste kollagen.

Hvis du vil have en indstilling, der virker på bare 3 uger, så prøv Renewalliance Taut® Premium Collagen Drink Advanced Formula.

Hver lille 1.7oz glasflaske indeholder 13.000 mg marine kollagenpeptider (mellem 2x - 6x højere koncentration end andre mærker). Endnu bedre er den lavet med et stænk ægte appelsinjuice til en lækker og forfriskende smag og formuleret med fem ekstra præmierede hud-elskende ingredienser - hyaluronsyre, elastin, druemostekstrakt, C-vitamin og ceramider - ingredienser du finder i dine yndlings hudplejeprodukter.

For at sikre den højeste kollagenkvalitet kilder Taut® Collagen sit marine kollagen fra rød snapper vildt fanget i Det Indiske Ocean. De med diætbegrænsninger behøver ikke frygte: Taut® kollagendrik fremstilles under miljøvenlige forhold og indeholder absolut ingen kemikalier, konserveringsmidler, allergener eller gluten.

For at sparke start og overbelaste din kollagenproduktion, skal du drikke et skud af Taut® Premium Collagen dagligt i 3 uger (prøv Taut® Collagen Intense Transformation Program), som helst forbruges natten på en tom mave for at muliggøre bedre absorption . Mange kunder rapporterede at se synlige resultater i så lidt som 21 dage - bare tjek disse billeder før og efter billeder.

Din læge eller apotek kan også anbefale Taut® Collagen Drink Advanced Formula, især hvis du er på udkig efter de højeste potencykollagenpeptider med de bedste hudfarlige ingredienser, der er lavet med 100% marine collagen uden animalsk protein af ikke-fisk.Taut® Premium Collagen Advanced Formula er også tilgængelig i 60 uafhængige apoteker og wellness wellness butikker i hele sydlige Californien.

Klik her og tilmeld dig for at modtage gratis Taut® Collagen Sample Kit.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære