loader
bg-category
Ny samling: Illamasqua Holiday 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

Jeg elsker denne tid på året. Så mange mærker kommer ud med smukke sæt og sæt, der ville gøre en god julegave til en ven eller en dejlig godbid for dig selv. Og de fra Illamasqua er særligt spændende. Jeg ville ikke vide, hvilken man skal vælge, jeg elsker dem alle! Her er hvad der tilbydes:

POWDER BLUSH DUO (£26.00) Den har to matte, stærkt pigmenterede nuancer: Lover (blød abrikos) og Hussy (candy pink).

LIPSTICK PALETTE (£34.00) Den indeholder fire bedst sælgende og stærkt pigmenterede nuancer med en cremet matt finish: Fable (rose pink), Plunge (mauve pink), Over (coral pink) og Corrupt (lyserød).

LIP TWIN SET (£26.00) Et sæt indeholder en læbestift i Sangers (blodrød) og en intens lipgloss i Succubus (rød), den anden en læbestift i lyden (ferskenrosa) og en intens lipgloss i rigelig (lys peachy pink).

LIPSTICK GIFT SET MED KOMPLIMENTÆR LIP BRUSH AND COVER (£85.00) Sættet indeholder seks højtpigmenterede og langvarige læbestifter i Eurydice (lys, fuchsia pink), Skandal (varm koralrosa), Test (Blød pink chokolade), Korrupt (varm lyserød), Climax (Støvrosa rosa), Brink Varm peachy pink), og en læbe børste.

NAIL DUO (£24.00) Sparkle med Glitterati (hindbærglitter) og Viridian (rige påfuglgrøn) eller shimmer med Throb (rød) og Spartansk (guldglitter).

FREAK EAU DE PARFUM (30ml, £ 34.00) Den første duft fra Illamasqua, Freak er en blanding af intense farlige og ukonventionelle blomster. Nu tilgængelig i en 30 ml flaske.

FREAK LIMITED EDITION EXTRAIT DE PARFUM (£75.00) Freak Extrait De Parfum er 67 $ stærkere end Freak Eau De Parfum og er pakket i en luksuriøs limited edition guldflaske.

FREAK EAU DE PARFUM (£ 34,00, 30ml) Freak Limited Edition gave sæt indeholder Freak 75ml Eau De Parfum, neglelak i blink (blød lilla), flydende metal i fænomener (smeltet sølv) og en blød lipgloss i tantrum (deep berry pink).

Samlingen er allerede tilgængelig på Illamasqua hjemmeside. Hvad synes du om det?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære