loader
bg-category
Sådan fjernes neglelakse nemt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Maling af dine negle kan være en sjov måde at udtrykke din personlighed på. Du kan blande nuancer, tilføje glitter til en gnistrende effekt, match dine negle til din kjole eller oplys et kedeligt tøj med en farverig skygge. Men før eller senere er det tid til at tage din manicure ud, og det er slet ikke sjovt. Fjernelse af neglelak kan tage lang tid, blive rodet og tør dine hænder. Så her er en teknik, der gør processen nemmere og mildere:

1. Saml dine værktøjer

Få nogle bomuldskugler og en neglelakfjerner. Jeg foretrækker acetonbaserede dem, fordi de er mere effektive og gør jobbet hurtigere. Det er rigtigt, at de kan tørre dine negle og neglebånd ud, men så længe du ikke bruger dem for ofte (jeg skifter kun min pudse en gang om ugen) og anbringer en håndcreme efterfølgende, så bliver det fint. Men hvis du vil have noget blidere og ikke har noget mere tid til at tage din manikyr ud, kan du også vælge en acetonfri remover.

2. Prep neglene

Sug bomuldsstykket i neglelakfjerneren. Tryk derefter den på neglen og hold den der i ca. 30 sekunder. Dette vil hjælpe med at løsne polsk, som så er lettere at tage af.

3. Tør det helt af!

Tør fra sømens bund til spidsen og gentag så mange gange som nødvendigt for at fjerne alt polsk. At tørre neglen i en opadgående retning vil sikre sig, at farven vandt ikke ende over (og pletter) fingrene.

4. Fugt

Når alle dine negle er rene, vask dine hænder. De vil føle sig lidt tørre nu, så brug en god håndfløde til at genopbygge fugtigheden, de har tabt. Hvis dine negle er særligt tørre, så kan du også give dem en pause ved at vente et par dage, før du påfører neglelak igen.

Hvordan fjerner du neglelak?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære