loader
bg-category
Produktanmeldelse: Senna Voluptulash Mascara

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Voluptulash Mascara Mærke: Senna Størrelse: 10ml Pris: $22.00

Fra Sennas hjemmeside: Denne luksuriøse mascara leverer dramatiske, dybe sorte, lækker tyk og ekstravagant lange vipper i et slag. De unikke helixformede penselcoats og adskiller hver lash for perfekt definition og klumpfri slitage. Hi-Tech polymerer øger styrken og volumen af ​​vipper og sikrer langvarig og fnugfri slid.

Hvad jeg kunne lide: - tilføjer længde og volumen til vipper og adskiller dem - holder en krølbrønd - langvarig, ingen udtværing eller fladning - Tynd, spiralformet stav når hver snor

Hvad jeg ikke kunne lide: - det har tendens til at klumpe vipperne sammen lidt, når du anvender mere end et frakke - Du skal hænge på applikationsteknikken for at få de bedste resultater - dyrt

Når det kommer til mascaraer, kan den teknik, du bruger til at anvende dem, gøre en stor forskel. Anvendes i den sædvanlige horisontale zigzag-bevægelse, leverer Senna Voluptulash Mascara lille længde og volumen. Men når du prøver applikationsteknikken foreslået af Eugenia Weston, er makeup-kunstneren, der grundlagde Senna Cosmetics, resultaterne virkelig imponerende! Så hvad virker denne teknik?

Dybest set laver du først vippene med mascara-tappen holdt vandret. Derefter vipper vi det lodret og bruger stiften som en vindrudevisker side om side på lash tips til super frakke hver lash. Gå tilbage for at holde staven vandret i bunden af ​​vipperne og fej det op for at opnå adskillelse.

Endelig løft vipper med staven fra lashebasen og tryk derefter ind mod dit øjenlåg og skub op, mens du glider staven gennem vipper for at øge lydstyrken. Hvis det lyder forvirrende, se videoen nedenfor for at se Eugenia sætte denne teknik i praksis:

Resultatet? Lashes er meget længere og ret tykkere. Tekstur er også på den tykkere side og har tendens til at klumpe vipper sammen, når du anvender mere end et lag, men muren, der har en unik spiralform, gør et godt stykke arbejde ved at adskille dem. Staven er også ret tynd, så den nemt når og strøer med en dyb sort farve hver lash, selv de mindste.

Selvom Voluptulash ikke rigtig krøller vipper, holder den krøllen fra en øjenvipper krøller ganske godt. Og ved du, hvordan nogle mascaraer kan forlade dine vipper skøre og knaprige? Det gør det ikke. I stedet føles vipper helt bløde hele dagen. Så længe Voluptulash varer, uden at smøre eller flakke, på mig.

Tilgængelig på: sennacosmetics.com

Resumé Når du får hænge på den rigtige teknik til at anvende denne mascara, leverer Senna Voluptulash lange, tykkere og definerede vipper. Den tynde spiralformede stav strøer hver snor med en dyb sort farve, der forbliver sat, uden smudder eller flak, fra morgen til aften. Men det bliver lidt klumpet, hvis du anvender mere end et frakke og er dyrt.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer