loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.43

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

det er den tid i ugen igen. Yep, tid til samme tilfældige ramblings!

Ny taske

Jeg havde længe søgt en ny dagpose, men de var enten for store eller for små. Jeg begyndte at give op håb, da jeg for et par uger siden fandt denne søde brune i Carpisa. Det er bare den rigtige størrelse og har et par rum inden for din tegnebog, telefon og andre bits og bobs, så det er nemt for mig at finde det, jeg leder efter. Og det bedste er, at det koster kun € 20! Hvad en god handel! For at gøre det endnu smukkere, har jeg knyttet en smuk taske charme lavet og givet mig af min ven Tine. Du kan få et bedre kig på det her eller tjek Tines butik Sweet Contemplation Accessories. Er hun ikke en meget talentfuld dame?

Hvad jeg læser nu

Henry VIII: Kongen og hans domstol af Alison Weir. Denne bog vil fortælle dig alt, hvad du nogensinde ville vide om Henry VIII's domstol: hvem hans hofmænd, ministre og medlemmer af hans husholdninger var, hvad hans mange palads lignede, hvilke fødevarer de spiste, hvilke sport og spil de spillede, hvad danser de dansede, hvilke tøj de havde og bare nogle detaljer om domstolens liv virkelig. Weir taler også om Henrys forhold til de mennesker i hans liv som hans seks koner og nære venner. Bogen bringer Tudor-retten til livs, maler levende billeder af det og får læseren til at føle, at de var der også. Men fordi det er meget omhyggeligt undersøgt og chock fuld af interessante detaljer, kan stilen være ganske tør til tider. Weir gør sit bedste for at gøre al sin forskning så tilgængelig som muligt, men til tider er det ikke nok, derfor anbefaler jeg kun denne bog til Tudor og historie fans.

Links

Future Derm undrer dig over, om du virkelig har brug for en anti-smog fugtighedscreme?

The Beauty Brains sætter rekordet lige på propylenglycol. Er det virkelig farligt?

British Beauty Blogger rangerer om store mærker, der kopierer og udnytter mindre.

Beautyholics Anonym rant om brand vs brand reklamer.

Skønhedssåre deler 7 måder at bruge kokosolie til skønhed på.

Sunday Survey, Vol.122

1. Har du en favorit salat? Jeg er ikke en stor fan af salater for at være ærlig. Hvis jeg skal vælge, vil jeg sige en frugt.

2. Værste ansigtsprimer? Deborah 24 Ore Perfect Primer. Det gjorde egentlig ikke noget for mig.

3. Hvad har du på dine fødder lige nu? Et par bomuldsrøde sokker og pink tøfler.

4. Naturlige eller syntetiske makeup børster? Jeg ejer begge. For mig afhænger det af, hvor blødt børsterne er, og hvor god børsten udfører.

5. Hvad synes du om cape frakker? Jeg kan ikke lide dem. De ser bare underlige ud og synes ikke at holde dig meget varm heller.

Det er din tur nu! 1. Har du en favorit salat? 2. Værste ansigtsprimer? 3. Hvad har du på dine fødder lige nu? 4. Naturlige eller syntetiske makeup børster? 5. Hvad synes du om cape frakker?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer