loader
bg-category
Skønhedshistorie: Toilettet af Flora

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Skønhedsbøger er ikke noget nyt. De har eksisteret mindst siden midten af ​​det 18. århundrede. En af de mest populære var The Toilet Of Flora, skrevet af Pierre-Joseph Buc'hoz, en fransk læge, og udgivet omkring 1772. Bogen var så succesfuld, at den blev genoptrykt i mange udgaver og stadig i tryk på 1800-tallet!

The Toilet Of Flora indeholder mere end 300 opskrifter til alt, hvad du kan tænke på skønhedsvis: parfumer, læbepalmer, håndcremer, ansigtscremer, bade, concoctions for at fjerne hår eller gøre det vokse, parfumerede handsker og endda tandpasta! Jeg selv om det ville være interessant at dele et par:

Et kosmetisk bad

Tag to pund af renset byg, et pund ris, tre pund lupiner, alle fint pulveriserede; otte pund Bran og ti håndfulde Borrage og Violette blade. Kog disse ingredienser i en tilstrækkelig mængde kildevand. Intet renser og blødgør huden som dette bad.

Kvittering for at tykke håret, og få det til at vokse igen på en skaldet del

Tag rødder af en jomfruvin, hampens rødder og kerne af bløde kål, af hver to håndfulde; tør og brænd dem bagefter lave et løg med asken; Inden du vasker dit hoved med dette lår, skal delen gnides godt med honning, og denne metode fortsatte i tre dage sammen.

En godkendt Depilatory Fluid

Tag Polypody af Oak, skåret i meget små stykker sætte dem i en glas cucurbit (et aflangt fartøj); Hæld derpå så meget Lissabon, eller fransk hvidvin, som vil stige omkring ah tommer over ingredienserne og fordøje in-balneo marise (eller et bad af varmt vand) i 24 timer. destillere af væsken ved varmen af ​​kogende vand, indtil hele er kommet over roret. En linned klud vådt med denne væske kan påføres på panden, håndens hånd, håndled, næsebor eller nogen anden del og holdes derpå hele natten. Denne ansøgning skal gentages hver nat indtil håret falder af.

 Et pulver til at rense tænderne

Tag Dragon's-Blood and Cinnamon, af hver en halv og en halv, Burnt Alum, one ounce; slå sammen i et meget fint pulver og gnid lidt på tænderne hver anden dag ..

Imperial Water

Tag fem quarts brandy, opløser der en ounce af Frankincense, Mastic, Benjamin og Gum Arabic; Tilsæt en halv ounce af kløver og muskatnødder; en ounce og en halv af Pine-nut kerner og søde mandler; og tre korn Musk; blær disse ingredienser i en marmor mørtel, destillere i et dampbad og hold det vand, der er trukket ud i en glasflaske tæt stoppet. Dette vand fjerner rynker og gør huden ekstremt delikat; det også, whitens tænderne og helbreder tandpine, søder vejret og styrker tandkødene. Udenlandske damer præmie-det meget.

Et konserveringsmiddel fra garvning

Indsæt i ren vandkande i tre dage et pund lupiner, tag dem ud af vandet og kog dem i en kobberbeholder med fem kvarters frisk vand. Når lupinerne koges ømt, og vandet vokser temmelig ropigt, skal du trykke på spiritus og holde det til brug. Når du er under en nødvendighed for at udsætte dig for solen, skal du vaske ansigt og hals med dette præparat.

En fremragende parfume til handsker

Tag Ambergrease en drakme, samme mængde Civet, Orange-Flower Butter en fjerdedel af en ounce, bland disse ingredienser godt og gnid i handskerne med fin bomuldsuld, og tryk så parfume ind i dem.

En kosmetisk olie

Tag en kvart pint olie af søde mandler friske trukket, to ounce Tartarolie per Deliquium og fire dråber Rhodiumolie; bland hele sammen, og brug det til at rense og blødgøre huden.

Fælles parfumeret pulver

Tag florentinsk Orrice et pund, tørret Rose Leaves et pund, Gum Benjamin to ounces, Storax en ounce, Yellow Sanders en ounce og en halv, Cloves to drakmer og en lille citronskræl; reducer hele til et fint pulver og bland det med 20 pounds stivelse, eller rettere om gråt eller hvidt pulver, inkorporerer dem godt og far dem som du vil, og brænd så gennem en græsplæne.

Cold Creamy eller Pomatum for Complexion

Tag Hvidvoks og Sperma Ceti, hver af dem en drakme; Olie af søde mandler to ounces; Forår Vand en ounce og en halv; smelte voks- og sperma-Ceti sammen i olien af ​​mandler, i en glaseret jordens pipet, over varm aske eller i et dampbad; Hæld opløsningen i en marmormørtel og rør den om med en træpestel, indtil det bliver koldt, og bregner ret jævnt, bland derefter i vandet for lidt og lidt, og hold omrøringen i blandingen, indtil vandet er grundigt indarbejdet. Denne pomatum bliver ekstremt hvid og lys ved agitation, og ligner meget på fløde, fra dens ensartethed, som den har fået sit navn. Denne pomatum er en glimrende kosmetik, den adskiller nærer huden, gør den smidig og glat og forårsager rynkerne, der forsvinder, der fortsætter fra tørheden.

En Scarlet Lip Salve

Tag et halvt pund frisk smør, en fjerdedel af et pund biervoks, fire eller fem ounces rensede sorte druer, og omkring en ounce af brudt Alkanetrot; kog dem sammen over en langsom ild, indtil voks er helt opløst, og blandingen bliver af en lys rød farve, så spænd den og sæt den i brug.

Pomatum til et rødt eller pimplet ansigt

Tag to parrerede æbler, selleri og fennikel af hver en håndfuld, og Parley Meal en fjerdedel af en ounce, simmer hele sammen en kvart time i et skøn af Rose-vand, og tilsæt derefter en ounce fint bygemel, Hvidene af fire nye lagde æg og en ounce hjorte suger, spænder gennem en lærred taske ind i en skål, der indeholder et lille rosenvand, med pomatumet godt i rosenvandet og derefter slår det i en mørtel helt glat . Denne pomatum skal anvendes så ofte som mulig for at fjerne rødme i ansigtet, bumserne og endda fregner, men for at besvare dette sidste formål skal fortsættes, indtil de helt udslettes; For at forhindre deres tilbagevenden skal personen undgå den varme sol i solen og varme tørre vind i nogen tid.

Hvis du er interesseret i at læse The Toilet Of Flora, vil du være glad for at vide, at den er tilgængelig gratis på Google Bøger. Hvad synes du om disse opskrifter?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer