loader
bg-category
Produktanmeldelse: Juliette har en pistol midnat Oud Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Midnight Oud Mærke: Juliette har en pistol Størrelse: 100ml Pris: €103.00

Hvad jeg kunne lide: - bærbar gammel duft - stærk, men ikke overvældende - langlasting - smuk flaske

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du kan lide stærke, skarpe, animalske oud dufte, er det ikke for dig - Ikke meget kreativ

Midnight Oud er min yndlings duft fra edgy niche mærke Juliette Has A Gun. Som navnet antyder, er det centreret omkring oud. En af mine foretrukne parfume noter, Oud er en harpiks, træerne tilhørende Aquilaria-arterne frigives for at beskytte deres grene og bjeje mod svampe, der vil ødelægge dem. Oudolier, den reneste, højkvalitetsartede, har en meget stærk, skarp, overvældende lugt, der er meget nuanceret: den har tobak, røgelse, rav og træagtige facetter.

Imidlertid er rene gamle olier også meget dyre, så en lavere kvalitet, der stadig er mørk og animalsk, men mindre kompleks og mere behagelig, bruges i stedet ofte til parfume. Selvom Oud altid har været meget populær i Mellemøsten, var det Tom Ford, der bragte det til den vestlige verden med M7, som han skabte for YSL i 2002. Snart begyndte hvert mærke at komme ud med deres egne gammel duft.

Men fordi Oud er så intens og skarp, er ikke alle en fan af det. Hvis det er dig, opfordrer jeg dig til at give Midnight Oud en sniff. Romano Ricci, skaberen af ​​Juliet Has A Gun, har skabt en af ​​de blideste, nemmeste at bruge gamle dufte. Midnight Oud er overdådig, rig og sofistikeret, men mangler dramaet, hovedet og de skarpeste facetter af denne note. Duften åbner med en stærk tør saffran notat snoet med subtile bergamot og læder accenter. Snart tager Oud centret, men uden at banke dig over.

Den gamle her lugter som læder. Det er ikke rigtig den skunky, våde læderaroma dog. Det lugter mere som en helt ny lædertaske og er meget behagelig. Her blandes den med en lys rose, der ikke rigtig lugter alt det blomster. På dette stadium er duften sensuel og tør. En woody-gult akkord, hvor patchouli er den vigtigste spiller, vises i drydown. Det er en dejlig, men lidt forudsigelig måde at lukke denne smukke duft på.

Hvis jeg elsker dig en stærk og skarp gammel duft, kan Midnight Oud skuffe dig. Det er på en måde ret kommercielt, fordi dets bæredygtighed vil gøre det tiltalende for mange kvinder. Men Midnigt Oud var ikke en letdown for mig. Det er ikke det, jeg havde forventet, men det er en gammel duft, jeg kan bære selv om dagen uden at give dem en hovedpine omkring mig og har en fremragende opholdskraft. Midnight Oud er også en god måde at introducere Oud til dem, der aldrig har båret det eller er bange for det. Det er ikke banebrydende, men det er smukt.

Tilgængelig på: amazon og luckyscent.com

Resumé Juliette har en pistol Midnight Oud er en bærbar, overdådig og elegant gammel duft, der mangler de skarpe og skarpe aspekter af denne note. På grund af dette vil det appellere til mange kvinder, og det er den perfekte introduktion til oud for dem der er nye til det. Staying power er også meget god.

Rating: 4/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære