loader
bg-category
Produktanmeldelse: Nelsons Pure & Clear Rensende Daily Facial Wipes

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Rene og klare rensende daglige ansigtsservietter Mærke: Nelsons Størrelse: 32 ansigtsservietter Pris: £5.25

Fra Nelsons hjemmeside: Udskrivning efter arbejde, pakning til en weekend væk eller brug for en rengøringsmiddel til at stikke ind i din gym taske? Nelsons Pure & Clear® rensende ansigtsservietter hjælper dig med at klare udseende af pletter, og det er perfekt til brug på farten, der hurtigt renser urenheder, beroliger huden samtidig med, at den giver fugt.

Hvad jeg kunne lide: - Renser huden godt og lader den blød og forfrisket - efterlader ikke en fedtet rest - Klude er på den tykkere side og er bløde på huden

Hvad jeg ikke kunne lide: - hvis du har tør eller følsom hud, kan kludene tørre det ud med regelmæssig brug - Emballagen skal lukkes ordentligt, eller kludene tørrer hurtigt ud

Selv om jeg ikke er en stor fan af rensende ansigtsservietter, tror jeg stadig, det er meget praktisk at bære en pakke rundt med dig. Når alt kommer til alt, ved du aldrig, hvornår du måske har brug for dem. I øjeblikket holder jeg en pakke Nelsons Pure & Clear Purifying Daily Facial Wipes i min taske. De er tykkere end de fleste ansigtsservietter på markedet, føler sig meget bløde på huden og lugt meget stærkt af Tea Tree Oil, som kan sætte nogle mennesker væk.

Disse ansigtsservietter, der er infunderet med Coconut Oil, Sweet Almond Oil og Avocado Oil, gør et godt stykke arbejde ved at fjerne alle spor af urenheder, snavs og makeup på min hud. Faktisk er en afrivning tilstrækkelig til at tage et komplet ansigt af makeup, herunder et slidstærk fundament. Efter brug føles min hud ren og forfrisket. Ingen fedtet rester er tilbage på mit ansigt, og så er der ingen grund til at skylle af.

Men selvom de olierige områder på mit ansigt (jeg har kombinationshud) også var bløde og glatte, bemærkede jeg, at mine kinder, der er tørre, regelmæssigt følte mig ret tøj og tørre. På grund af dette stoppede jeg med at bruge dem dagligt til at rense mit ansigt og i stedet transportere dem rundt med mig til nødsituationer. Pakken er ikke for stor, så den passer godt i min taske, men skal lukkes omhyggeligt, ellers vil kludene tørre ud og blive ubrugelige.

Ingredienser: Aqua, glycerin (palme kilde), kokosolie, sød mandelolie, avocadoolie, cetearyl hvede haloglycosider, cetearylalkohol (palme kilde), phenoxyethanol, tea tree olie, natriumbenzoat, kaliumsorbat, citronsyre, tocopherol (vitamin E-kilde ), heksehalsekstrakt, alkohol, arnica montana ekstrakt, calendula ekstrakt, hypericum ekstrakt, benzoesyre, dehydroeddikesyre, limonen (te træ olie kilde), linalool (tea tree olie kilde).

Tilgængelig på: amazon og støvler

Resumé Nelsons Pure & Clear Rensning Daily Facial Wipes fjerner hurtigt og effektivt alle spor af sminke, snavs og andre urenheder, der efterlader huden ren og forfrisket. Men med regelmæssig brug kan de være helt tørre, hvis du har følsom eller tør hud. Den stærke tea tree oil duft kan også sætte nogle mennesker væk.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære