loader
bg-category
Jeg gjorde 7-dages sukkerudfordringen og det lærte mig nogle overraskende ting

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ordet sukker skræmmer stort set hver sundhedspersonale derude og med god grund. Det har været forbundet med for tidlig hud aldring, diabetes, hjertesygdomme og meget mere, og meget mere af det forbruges af amerikanere hvert år end i andre lande. På trods af al den ødelæggelse det kan medføre, kan jeg ikke nægte min raserende søde tand. Jeg føler mig ofte, at jeg spiser noget sødt hver nat før sengetid - en kage, et stykke slik osv. - og jeg er aldrig en til at skrue ned dessert efter aftensmad. Hvis der er en sampler med lidt af alt, endnu bedre.

Så for nogle få uger siden, da en af ​​mine venner (en ernæringsekspert og sundhedstræner) fortalte mig, at hun gjorde 7-dages sukkerudfordringen, var min gutreaktion wow, det kunne jeg aldrig gøre. Men jeg vil indrømme, at en del af mig var fascineret. Kunne jeg faktisk forsøge at fjerne det? Jeg spurgte min ven om 50 spørgsmål - kunne jeg spise dette? Hvad med det? Hvordan skal jeg opgive brød? Men en dag slog det mig: Jeg ville aldrig vide, om jeg ikke prøvede.

Så jeg kiggede på min kalender og plukket en ugentlig strækning, der ikke ville falde under en ferie eller fest, hvor jeg næsten ville blive tvunget til at snyde. Det, som jeg ikke var med i, var, at jeg i øjeblikket er inde i bryllupsplanlægningen (lidt over to uger til den store dag), så alle mine sene aftener i computerens forside ville være hårde uden noget sukkerholdigt support.

Hvis du Google "7-dages sukkerudfordring", bliver du oversvømmet med forskellige versioner fra både bloggere og eksperter, men her er den jeg fulgte fra Further Food, som blev sendt til mig af min sundheds- og madkundige ven. (Jeg gjorde det selvstændigt ved hjælp af nedenstående infographic som min guide, men hvis du leder efter nogle vejledning og opskriftsideer osv. Kører Further Food en gratis 7-dages Sugar Detox Challenge hver anden måned - du kan tilmelde dig her.)

Og her er hvordan det gik:

Dag 1 (onsdag): Jeg troede, jeg har det her. Jeg spiser typisk en sund morgenmad og frokost alligevel, så det ville ikke være for svært før middag. Jeg havde ret. Jeg havde min normale smoothie til morgenmad (spinat, en halv banan, jordbær, mandelmælk, hørfrø, chia frø, kollagenpeptider og vand) og min standard frokost (avocado og feta på økologiske fuldkornsbrune riskager). Ved middagstid bad jeg brød. Måske var det fordi jeg vidste, at jeg ikke kunne få det, men jeg ville virkelig have pizza. Imidlertid besluttede jeg for grillet kyllingebryst og brusselspirer (jeg savnede balsamicoeddik på dem selv!). Jeg holdt også rå mandler i mit skrivebord på arbejde og spiste en håndfuld hver dag som en snack.

Dag 2: Næsten ligner dag 1, men til middag havde jeg en græsk salat, som jeg lavede på samme måde som jeg altid gjorde før, men uden den lækre flaskeforbinding. I stedet blandede jeg olivenolie, citron, salt og peber. For at være ærlig var smagen ikke for anderledes. (Jeg indså, at små tweaks som dette kan få stor indflydelse på din samlede kost, hvis du holder fast i dem, især fordi færdigpakket salatdressinger kan indeholde masser af usunde ingredienser).

Dag 3: Det var en fredag, der var helt sikkert en udfordring, fordi det er bagel dag på kontoret og min forlovede og jeg kan lide at spise ude til middag. Heldigvis var vi trætte efter en lang uge, så vi opholdt sig i, og jeg piskede op med et smørbrød af ting, jeg havde i køleskabet, der ikke indeholdt sukker, som forladt kylling og grøntsager.

Dag 4: Lørdag var den sværeste dag for mig. Jeg fandt ud af at være på arbejde gør udfordringen lettere, fordi jeg var i en rutine og havde alt ned som urværk. Hjemme havde jeg fri regeringstid, så jeg var nødt til at blive kreativ. Morgenmad: Stålskåret havre med kanel og en halv banan. Frokost: et hårdkogt æg og hummus med gulerødder. Snack: et æble med naturlig hørfrø jordnøddesmør. Middag: Tangsalat og sashimi fra min foretrukne sushi-spot (ikke bestilling af min sædvanlige rulle med ekstra krydret mayo på siden var en sand test af min viljestyrke). Sidenote: Du skal ikke bestille noget udtag, selvom det er "sundt", fordi du ikke kan se, hvad de sætter i det, så jeg har måske brudt reglerne, men hvis det er min eneste lovovertrædelse, så vil jeg tag det!

De tre dage, der fulgte var ikke så dårlige-mere af det samme. Jeg glædede mig til lyset ved enden af ​​tunnelen, men jeg følte mig ikke sultet eller berøvet på nogen måde, som jeg tidligere har haft efter en saftrensning.

Min udfordring sluttede i aftes, og jeg kan ærligt sige, at det lærte mig nogle gode lektioner. Det gør jeg ikke brug for sukker for at få mig gennem en stressende situation Det gør jeg ikke har at spise en cookie, hvis nogen bringer dem til arbejde. Jeg lærte også at nyde visse smagsstoffer uden de sukkerholdige tilsætningsstoffer (den græske salatdressing og Bruxelles uden balsamik, til at begynde med). Jeg gav også mig et pat på ryggen, fordi det fik mig til at indse, at min daglige diæt faktisk ikke er så dårlig, og jeg kan fortsætte med at lave små tweaks som jeg går sammen. Der er også så mange gode (og gratis!) Ressourcer online for at hjælpe dig med at guide dig i den rigtige retning.

Så står du for udfordringen? Du kan blive overrasket!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer