loader
bg-category
En ny hudpleje-serie giver dig nu mulighed for at kopiere Patrick Bateman's Morning Routine

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når du tænker på American Psycho, det er svært ikke umiddelbart at tænke på Patrick Bateman's grooming rutine. Selvom den kvintessige filmpsykopat havde andre, mere mindeværdige vaner, var hans præcise og regimenterede daglige rutine et vindue ind i en seriemorderens psyke - med killer godt udseende. Bateman's åbningsmonolog, der forklarer hans hyper-detaljerede ritual, er et af filmens mest klassiske citater: "Om morgenen, hvis mit ansigt er lidt puffet, sætter jeg på en ispakning, mens jeg laver mavesekreter. tusind nu, efter at jeg har fjernet ispakken, bruger jeg en dyb pore cleanser lotion.I brusen bruger jeg en vandaktiveret gel rengøringsmiddel.Så skyller en honning mandel krop og på ansigtet en exfoliating gel scrub. en urtmynte ansigtsmaske, som jeg forlader i 10 minutter, mens jeg forbereder resten af ​​min rutine. Jeg bruger altid en aftershave lotion med lidt eller ingen alkohol, fordi alkohol tørrer dit ansigt ud og får dig til at se ældre ud. en anti-aging øje balsam efterfulgt af en endelig fugtgivende beskyttende lotion. " Selvom Bateman ikke tabte bestemte mærker, kan du nu gentage den samme omhyggelige tilgang til hudpleje med en ny linje inspireret af yuppie karakteren, der deler sit navn.

Et indlæg delt af Bateman Skincare (@batemanskincare) den

Grundlægger Reed Maidhof siger, at Bateman Hudpleje er mere end blot et nyhedsmærke eller en hyldest til en berygtet forgæves og uhyggelig karakter: "Historien lå perfekt til skabelsen af ​​vores brand, da en af ​​de mest mindeværdige dele drejer sig om hudpleje og vedtagelsen af ​​en struktureret rutine. "Den unisex linje er formuleret med naturlige ingredienser som rosenhips, citronskræl, jojoba og abrikosolie og andre buzzy hudpleje ingredienser som hyaluronsyre, tang ekstrakt, yarrow og lakridsrød. Maidhof siger, "Vi leverer enkle og effektive naturlige ingredienser, så brugerne ikke behøver at konsultere en ordliste eller værre en kemi tabel for at vide, hvad de bruger."

Den unikke idé er, hvad jeg først fik opmærksom på, men jeg må indrømme, at jeg var begejstret for at påbegynde mit eget flittige Patrick Bateman-esque morgenritual. Jeg hoppede over 1000 crunches og begyndte med Rose Hip + Seaweed Cleanser ($ 28). Jeg har meget tør hud, så jeg plejer at gå til rensemidler, som også fugtiger. Den ene forlod ikke min hud så blød som jeg plejer at, men jeg kunne godt lide, hvor fast og stramt ansigtet følte efter vask. Jeg fulgte med Daily Hyaluronic Serum ($ 33) og Daily Hyaluronic Cream ($ 33), som efterlod min hud føles hydreret og blød efter rensning.

Vi skal fortsætte det arbejde, vi har sat ud for at gøre, uanset hvor mange forhindringer etableringen står foran os. Vi skal passe på hinanden uden at glemme, hvor den begynder: os selv.

Et indlæg delt af Bateman Skincare (@batemanskincare) den

Brandens unisex filosofi appellerede også til mig, så jeg bestod produktene videre til en mandlig kollega (en anden fan af filmen), der entusiastisk vedtog Bateman morgenrutinen. Ligesom mig var han tilfreds med slutresultatet og fortsætter med at bruge rensemidler, serum og fugtighedscreme religiøst. Han rapporterede tilbage, at han bemærkede, at hans porer faldt og sundere hud generelt.

Jeg troede, det ville være sjovt at vedtage en af ​​de mest berygtede hudplejerutiner i filmhistorien, men det var faktisk mere tilfredsstillende at se, hvor godt disse produkter fungerede på begge køn. Nu hvor vi har fået vores hudpleje rutine ned, kan vi endelig komme rundt for at returnere disse videobånd.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære