loader
bg-category
Hvor mange gange har du virkelig brug for at få en brystforstørrelse?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Selv om resultaterne af plastikkirurgi er langvarige, kan der komme en tid, hvor du måske skal få dine brystimplantater redone (vi taler ikke revisionsoperation her). For det meste, når brystimplantater er placeret i kroppen, kan de vare evigt så længe der ikke er ændringer i form eller volumen eller tegn på lækage eller brud. Men som tiden og aldringsprocessen finder sted, kan dine bryster måske ikke se så godt ud som de gjorde, da de først blev gjort.

Ann Arbor, MI, plastikkirurg Paul Izenberg, MD, forklarer, at nogle kvinder vælger at fjerne eller erstatte deres implantater, fordi implantaterne har sprængt, de har oplevet kapselkontraktur, der er krusninger, implantatets position er skiftet, eller de vil have at ændre deres bryst størrelse eller form. Og kun for nylig er udløbsdatoer blevet sat på brystimplantater. Northbrook, IL, plastikkirurg Benjamin Schlechter, MD, siger, at det afhænger af virksomheden, at det ser ud til, at holdbarheden er fem år.

Patienter, der havde saltvandimplantater gjort for mange år siden, anmoder nu ofte om at deres implantater udskiftes. "Mange kvinder vælger at erstatte deres salteimplantater med silikoneimplantater," siger Dr. Izenberg. "Silikoneimplantater anvendes i dag i plastikkirurgiindustrien i dag og kan have en mere naturlig følelse for dem, især for de kvinder, der har meget lidt overliggende brystvæv. Der er også et nyt saltvand implantat, Ideal Implant, som er 'struktureret' for en naturlig følelse med mindre krusninger. "

Mens nogle plastikkirurger siger, at det er bedst at få dine implantater "opdateret" hvert 10. år eller så, er andre uenige. "Jeg ved ikke, om det virkelig er nødvendigt at opdatere implantater. En nylig artikel fastslår, at implantater skal udskiftes efter 10 år. Implantatgarantien udløber også efter 10 år, og ved at udskifte implantatet er dette en måde at komme ind i en ny garantiperiode, siger Dr. Schlechter. "Jeg vil sige, at det ikke er nødvendigt at opdatere implantaterne, hvis der er problemer med implantaterne, og patienten er tilfreds med resultaterne."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære