loader
bg-category
En ny konturtrend tendens til at blive traktion

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ny YouTube-video deling af min 'tantouring' teknik! INGEN MAKEUP KRAVET! 😲 Se mig bruge en @ lorealparisusa selv-tanner til halvt permanent kontur mit ansigt. (Det kan vare op til 2 uger) Efterfølgen var temmelig skør .. (Klik på linket i bio) 😱 #saztips #tourouring #summerready #lorealsponsorship #ad YouTube.com/SazanBarzani

Et indlæg delt af SAZAN HENDRIX (@sazanhendrix) den

Celebs gør det. Makeup kunstnere bliver bedt om det. Og mærker har udviklet produkter lige til det. Vi taler om konturering her - en skønhedstendens, der ikke har til hensigt at falde væk som en 15-minutters skønhedsfad, når som helst snart.

Faktisk har udviklingen netop fået et stort løft, og hvis vores kilder fortæller os rigtigt, er du ved at se en anden runde af konturering komme til forkant. Kun denne gang handler det ikke om at bruge makeup for at få et mere mejslet ansigt. Det handler om at ansætte selvlærer, hvilket skaber et længerevarende og mere naturligt udseende, der forbedrer ansigtets struktur.

Men før du selv tænker på at anvende noget i dit ansigt, skal du sørge for, at du er fyldt med tontouring essentials - og der er et par stykker, du har brug for. Udover to gode selvstikere - du har brug for en, der er en skygge eller to mørkere end din naturlige hudfarve og en anden, der er endnu mørkere. Du skal også have en kabuki-stil eller bufferfundamentbørste såsom Black Up Flat Top Foundation Brush ($ 39) , en selvsurende mousse som St. Tropez Selv Tan Bronze Mousse ($ 19) og en konturborste - Vi er fans af Sigma's Chisel og Trim Contour Brush ($ 23). Og du skal også prep din hud. "Gør alt hårfjerning før påføring og exfolierer godt, så du nyder frisk hudceller," siger Evans.

Hvis du kommer til at hoppe på den tontouring-trend, siger von Hep, at det er bedst at vælge garvningsprodukter, der har en slags hudpleje komponent. "Dette vil gøre det muligt at skabe en mere jævn base, og chancen for breakouts bliver minimeret. Vælg formuleringer som vand eller dråber, der fungerer godt med hudpleje og makeup, så der ikke er nogen sammenstød i formuleringen, hvilket kan resultere i en adskillelse af farve, "siger han. Vores valg: Tan-Luxe The Water ($ 44) og Body Shop Honey Bronze Drops of Sun ($ 20).

Første ting først, sørg for at rense dit ansigt rigtig godt med koldt vand. På et smilfrit ansigt siger Brown, at man anvender et let lag af tanner på dit ansigt (hun anbefaler Cacao Brown Gentle Bronze Gradual Tanning Moisturizer ($ 6) som base og gør det muligt at udvikle. "Brug derefter den mørkere farve ved hjælp af en stippling fundament pensel.Den mørkere farve giver dig mulighed for at se præcis, hvor du har tontoured og det vil også give en længerevarende finish, "siger Brown." Det er vigtigt at bruge en mousse formel, der er oliefri, så det vandt ' t tæpper porer eller klæber til fine linjer og rynker. "Med en vinklet konturbørste blander du den mørkere farve under dine kindben, fra øre til midten af ​​kind og under næsespidsen og ned langs siderne." Tontouring handler om blanding. Det kan se hårdt ud, når det først påføres, men brug fingrene til at blende for en jævn glød, "tilføjer hun.

Vidste du, at Gentle Bronze Gradual Tanning Moisturizer kan bruges på dit ansigt, da det er olie-fri og ikke-comedogenic, så det vil ikke forårsage breakouts ?! Hvis du gerne vil se en video om, hvordan du anvender solbrændt ansigt, skal du gå over til Marissa's snapchat (@) cartermarissa for alle de bedste tips! #GentleBronze #CocoaBrown #WeekendTan #MarissaCarter

Et indlæg delt af Cocoa Brown Tan (@cocoabrowntan) den

I tilfælde af at du laver en fejl, skal du få en smule striber eller komme ud med splotchy eller orange, von Hep siger, at du nemt kan ordne det ved at blande en lille mængde citronsaft med et eksfolierende pulver, som Bobbi Brown Buffing Grains ($ 46) og let arbejde det i ansigtet for at opmuntre garveren til at falme. Eller du kan bruge en selvbrun remover som Bronze Buffer ($ 10). "Streaks og patches er forårsaget af ikke at bruge nok produkt og over gnider huden med manglende produkt. Sørg for, at du bruger nok garve, så du ikke er mere tilbøjelig til at strejke, "siger Evans.

Tilføjelse af et lag af din foretrukne contouring makeup øverst (først efter alt er tørt og helt sat) vil intensivere resultaterne, men det er ikke et must. Hvis du vil bære konturerende makeup, hvordan man bærer det så det ser godt ud.

Få dage efter at du har tontoured, kan farven begynde at falme, men det skal ikke se strejf. I stedet vil den konturerede solbrænding forsvinde langsomt, før din normale hudtone begynder at vise sig.

Sikker på, at tontouring er en bestemt tidsinvestering, men udseendet er langt mere naturligt udseende end at have tunge konturerende makeup på egen hånd. Og på de dage, hvor du vil gå helt blottet ud, kan du faktisk sige: "Ja, jeg vågnede op som dette!"

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære