loader
bg-category
Produktanmeldelse: MAC 217 Blending Brush

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: 217 Blanding af børste Mærke: MAC Pris: €24,00

Fra MACs hjemmeside: Til skyggning eller blanding af farve eller cremede produkter. Denne børste har fine, tæt pakket fibre, der er anbragt i en oval form. M · A · C professionelle børster er håndskulpturerede og monteret ved hjælp af de fineste kvalitetsmaterialer. De har træhåndtag og nikkelbelagte messingferrules.

Hvad jeg kunne lide: - Børster er bløde, tætte og ikke skur - Kan bruges med cremet og pulverprodukter - gør blendende øjenskygge en brise og kan bruges til at påføre dem også på krøllen og brystbenet - fungerer godt for at anvende concealer også

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvide børster bliver let snavsede og er svært at rengøre - prisen

Jeg plejede at være en stor fan af MAC, men i de sidste par år har jeg mistet interessen for mærket. De frigiver så mange samlinger, der er blevet umulige at holde op, deres produkter bliver mindre, øjenskyggerne er mindre pigmenterede. Begrænsede udgaveprodukter er slet ikke så begrænsede, da de fortsat bliver repromoteret regelmæssigt, men priserne fortsætter med at stige. Med andre ord føler jeg, at de ofrer kvalitet for kvantitet, og det er ikke cool. Men der er et produkt MAC ved virkelig hvordan man laver og hvis kvalitet har forblevet det samme: børster.

En af deres mest populære børster er 217 Blending Brush. Denne børste er blevet en legende i makeup verden og af en god grund: det er fantastisk. Hvis du ikke har det, skal du tage det nu. Du tror måske du ikke har brug for det, men hvis du bruger øjenskygge, gør du det. Jeg afskrækker at købe det i længst tid på grund af sit stramme pris, men når jeg har fået det, kunne jeg ikke tro, at jeg kunne have boet uden det så længe. Dette er et køb, du aldrig vil fortryde.

Så hvad er så specielt med det?

Dens alsidighed. Du kan bruge det til stort set alt, og det fungerer godt med både cremet og pulverprodukter. Børsten gør blanding af øjenskygge en brise. Selv de hårdeste farver bliver let blødgjort til en svag gradient. Det virker også godt ved at påføre en blød vask farve på låget eller et slør med højtrykslys til panden for at belyse øjnene. Du kan endda bruge den til at anvende concealer til underøjen området! Når den bruges på denne måde, fordeler den produktet godt og giver huden en luftbørstet finish.

Dens hemmelighed er i sin form. Det kuplede børstehoved er bare den perfekte størrelse, ikke for lille, men heller ikke for stor, og giver stor kontrol og præcision. Gedebørsterne er tætte, men meget bløde og bare en smule fluffy. De føles som silke på huden og slet ikke overhovedet. Desværre er de også hvide, så de bliver snavset let og selv med regelmæssig vask, som slet ikke ødelægger børsten, går de aldrig rigtig tilbage til deres oprindelige farve. Men jeg elsker denne børste så meget, at jeg ikke har noget imod, at det er en smerte at rense. Faktisk tænker jeg på at købe en anden, så jeg får en til pulverprodukter og en anden til cremede dem!

Tilgængelig på: Nordstrom

Resumé MAC 217 Blending Brush har bløde, men tætte børster, der gør påføring og blander øjenskygge en brise. Meget alsidig, det virker godt med både cremet og pulverprodukter og kan også bruges til at anvende concealer. Derudover skylles børsterne ikke, men er svære at rengøre.

Bedømmelse: 5/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer