loader
bg-category
Ny samling: Kiko orientalske overdådige efterår 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Inspireret af Orienten forener Kiko's nye kollektion Orientalsk Lavish tradition og modernitet for at skabe et blik, der er sofistikeret og elegant. De cremede teksturer føles som silke på huden, mens de rige, livlige nuancer minder os om et eksotisk, luksuriøst sted. Samlingen indeholder også to nye parfume med orientalske sedler. Her er flere detaljer:

FARVE SEDUCTION EYESHADOW PALETTE (€12,90) Tekstur forener følelsen og skinnet af en creme øjenskygge med den høje pigmentering af et pulver. Fås i overdådigt mokka, sanselig Burgund, usædvanlig lavendel, posh stålblå, forbløffende smaragd og kølig Lapis Lazuli.

ORIENTAL EYELINER (€7,90) Denne cremet og pigmenteret eyeliner fås i sort.

SMOKY EYES POTCIL (€6,90) Den har en pigmenteret blyant i den ene ende, en praktisk applikation til at smøre farven til det smukt røgfyldte blik på den anden. Fås i Misty Wood, Deep Pine, Violet Indigo, Midnight Blue, Graphite, Ink Black.

PURE PLEASURE CREAMY BLUSH (€9,90) Dens cremet tekstur bliver til et let pulver på huden, hvilket giver hudens naturlige og sunde flush. Fås i Bejeweled Sand, Rich Rose, Untamed Coral, Pink Kiss, Bold Rose og Firebrick Twist.

ALLURING PRINT MULTICOLOUR BRONZER (€13,90) Denne smukke bronzer har tre nuancer til opvarmning af huden. Fås i Opulent Abrikos Rose og Plush Deep Rose.

EXOTIC HIGHLIGHTER (€7,90) Denne highlighter har en let tekstur infunderet med små perlepartikler, der tilføjer en smuk strålende glød til øjne, ansigt og decollete. Fås i guld, fersken og taupe.

UBEGRÆNSET LIPSTICK (€7,50) Denne pigmenterede læbestift findes i Bright Pink, Fire Red, True Red, Red Cherry, Dark Salmon og Light Plum.

LAVISH LIPS CREAMY LIPGLOSS (€6,90) Lip pencil med en blød udseende. Fås i Fersken Coral, Bright Red, Soft Red, Sheer Maroon, Starry Magenta og Nude Rose.

HOLOGRAPHIC NAIL LACQUER (€4,90) Fås i Silke Taupe, Stålgrå, Påfuglgrøn og Jewel Pink.

ØJEN BRUSH (€11,90) Den har på den ene ende en tynd kupolbørste til at definere øjnernes fælge, og på den anden side en flad børste, der giver dig mulighed for at skabe definerede og tykke linjer.

FACE BRUSH (€13,90) Denne dual-ended børste har i den ene ende en fluffy applikator, som kan bruges til at anvende pulverprodukter, og på den anden side en bicolour applikator til creme.

AQUA LAVISH (€14,90) Top noter: kirsebærblomst, hvid te, ris Hjerte noter: frangipane, heliotrope, appelsinblomst Grundnotater: sandal, vanille, moskus

AQUA ORIENTAL (€14,90) Top noter: grøn aftale, bergamot, kinesisk mandarin Hjerte noter: rose, jasmin Grundnotater: musk, sandal, ceder, rav, tonka bønne

Hvad synes du om denne samling?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer