loader
bg-category
Denne Runner viser, hvordan et dårligt billede kan knuse helt med din kropsbillede

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os blive REAL med hinanden igen ... 💚 Jeg reposterer dette her, fordi jeg tror, ​​at vi alle kan være enige om, at vi er mere værd end et foto taget på et løb. Alt for mange af os lader et enkelt foto stjæle glæde - det er et enkelt foto, og vi skal tage tilbage den strøm, som billedet stjæler. 💚 #Repost @womensrunningmagazine · · · @mileposts her 💚 Lad os blive virkelige med hinanden for et andet skal vi !? Hvor mange af jer har ladet et racefoto stjæle glæde fra dig? Begge disse racerbilleder blev taget samme dag i samme løb. I den ene så jeg glad og stærk og i den anden blev jeg stillet spørgsmålstegn ved, om der var en del af min krop, der ikke havde cellulite. Dette løb på nogle punkter sugede for mig - jeg blev syg - kastede op før jeg krydsede målstregen og havde muligvis min langsomste 13,1 gang nogensinde - men efter race blev de sucky følelser falmet og jeg husker dagen er sjovt - drikker vin med venner efter, sjov, hvordan vin helbreder alt. Hvis du havde bedt mig efter, hvis jeg havde det godt, ville jeg have sagt ja !! Jeg følte mig stadig dengang i dagene efter løbet, indtil jeg så billedet til venstre og derefter usikkerhed indstillet, og jeg tænkte på, hvordan den dag ikke var sjov. Men det er fjollet, fordi det var sjovt ... Et racefoto er et enkelt øjeblik i tide, og jeg lader en af ​​dem stjæle glæde fra mig. De fleste gange ser vi ikke godt ud, mens vi løber, men det er ikke derfor, vi løber alligevel, vi løber for at føle, at jeg ser på billedet til højre - HAPPY. Lad ikke et foto stjæle glæde - du er så meget mere værd end en splittet sekund - øjeblikket i tiden. #irunthisbody @ihavearunnersbody #whstrong

Et indlæg delt af Dorothy Beal | #irunthisbody (@mileposts) på

Det kan ske for nogen. Du er ude at leve dit liv og have mindeværdige oplevelser med familie og venner, og du har en ide om, hvordan du ligner, men derefter ser du et billede, der sætter dig i dårlig humør og ændrer, hvordan du føler dig selv. Uanset om det danser på en vens bryllup, smutter i din badedragt på ferie eller kører i en halv marathon som i tilfældet med blogger Dorothy Beal - kan nogle ikke-fladende billeder fremhæve dine dybeste usikkerheder om din krop.

Beal, en erfaren maratonløber, besluttede at dele både sine gode og dårlige racerbilleder på sociale medier for at vise, at dette kan ske for alle, selv til super sunde, pasformede og aktive mennesker. I sit indlæg viser Beal, hvordan et dårligt billede, der fremhæver cellulite på sin krop, forkælet hendes hukommelse om, hvad der i virkeligheden var en god dag, og hun opfordrer andre til ikke at lade et dårligt billede stjæle deres glæde også. Hun skriver: "Begge disse racerbilleder blev taget samme dag i samme løb. I den ene så jeg glad og stærk, og i den anden blev jeg stillet spørgsmålstegn ved, om der var en del af min krop, der ikke havde cellulite. "

Desværre begyndte Beal at have en negativ minder om dagen i stedet for at huske det som det virkelig var efter at have set det uflatterende racefoto. "Hvis du havde bedt mig efter, hvis jeg havde det godt, ville jeg have sagt ja !! Jeg følte mig stadig dengang i dagene efter løbet, indtil jeg så billedet til venstre og så blev usikkerhed indstillet, og jeg tænkte på, hvordan den dag ikke var sjovt. "

Mens Beal ser præcis ud, hvordan en kvinde, der løber 13,1 miles, skal se på begge billeder (bestemt, stærk, glad og træt), er hendes post så relativ, fordi det taler om et problem, som mange kvinder har svært ved at beskæftige sig med - at acceptere vores kroppe som det er fejl og alle. Hendes post har fået mange kommentarer fra tilhængere, der har behandlet det samme problem. En kommentator skrev: "Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget jeg elsker hele dette indlæg. Det burde ikke stjæle din glæde. Det er så trist, at vi sætter al vores lykke eller følelser ind i et billede. Det mærker os ikke. "Stillinger som disse tjener som en påmindelse om, at uanset hvor aktiv vi er, eller hvordan vi ser ud, har vi alle vores egne usikkerheder til at overvinde.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære