loader
bg-category
'Markle Sparkle' er så legitimt, der er endda været en uptick i freckle Tatoveringer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det har været to uger siden Royal Wedding, og Atlanta kosmetiske tatoverings kunstner Gabrielle Rainbow har været "gal optaget" siden da.

Som vi rapporterede sidste år specialiserer Rainbow sig i den meget specifikke behandling af semipermanente "freckles" - et ikke-så-standard twist på "face tattoo", hvilket indebærer om en times tid, en pris på $ 250 og nogle "bee sting" -Lignende hævelse ", der ender med et år til tre af naturligt udseende, falske fregner.

Du kan også lide: Meghan Markles smukke bryllupsdagskønhed ser bare brud på den kongelige tradition på en stor måde

Siden Meghan Markle mødte prins Harry i slutningen af ​​gangen i St. George's Chapel, siger Rainbow, at hun har bemærket en lille stigning i anmodningen. Mens hun ikke oprindeligt forudså den britiske union som årsagen, tror hun nu, at det helt sikkert har "øget kundernes interesse for hele ideen om fregner."

"Jeg tror, ​​at kosmetisk tatovering eller permanent makeup virkelig er i gang, og selvfølgelig med enhver tendens, vil du have mennesker, der vil udnytte det," siger hun. "Fordi dette er dit ansigt, er det vigtigt, at du gør din forskning og finder kunstnere, der ikke er bange for at vise deres portefølje og helbredt arbejde. Selvom dette er 'semipermanent', er der risici, som teknikere, der vil gå for dybe eller ikke bruge de rette blæk. "

Som de fleste ting, der summende i skønhed, er Markles fregner ikke kun begrænset til det ekstreme, og makeup artist Courtney Larrabee, som også er en Walgreens Beauty konsulent, har endda set den gnistrede interesse blandt kunder, der simpelthen kommer ind i apoteket for at shoppe.

"Jeg er blevet bedt om at genskabe Markles fregner meget i det sidste," siger hun og tilføjer, at enhver, der ønsker at genskabe udseendet, ikke behøver at stole på solen, genetikken eller en tatovering. "Hemmeligheden bruger en skarp filtstik eyeliner eller pande pen. Du vil have noget i en brun eller taupe, der er blød og naturlig. Det er vigtigt at huske at kun bruge spidsen af ​​pennen til at oprette fregnen, og dab det øjeblikkeligt med flappen på fingerspidsen for at blødgøre udseendet. En af mine favoritter er Milani Brow Tintpen i Natural Taupe 01. "

Larrabees løsning ringer op med en cool $ 7 og, som hun siger, giver den ikke-så sikre et testdrev i trenden.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer