loader
bg-category
En Top Celebrity Makeup Artist deler de 5 udseende, der kommer til foråret

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg delt af fionastiler (@fionastiles) på

Celebrity makeup artist Fiona Stiles arbejder ikke kun med nogle af Hollywoods største stjerner-Lily Collins, Sienna Miller og Bryce Dallas Howard for at nævne nogle få-men hun var også en af ​​de mest googlede makeup-kunstnere i 2016. Hun har endda sin egen makeup linje (og det er en god en). Vi har for nylig fanget op med skønhedsguruen for at høre om hendes foretrukne sminketrends til foråret og hvordan man skal bære dem til et banebrydende udseende. Disse fem lavede sin liste, som hun siger er "lige så meget af en ønskeliste som det er en forudsigelse."

"På nuværende tidspunkt er makeup overalt på en god måde. Det handler om selvudtryk," siger Stiles. "I en verden, hvor vi ser på glatte læber, er lige så levedygtige som stakke og stakker af vipper eller en skønhed som Zoë Kravitz med blank hud og ikke meget andet, er verden din østers. Bare brug den som du mener det, og du kan ikke gå galt. "

Du kan også lide: Makeup Artists Del 16 Industri Secrets at Fix Beauty Uheld på et minut eller mindre

1. Skyllede kinder"Personligt elsker jeg en skyllet kind. Intet siger ungdom og vitalitet som en blødt skyllet kind. At finde den rigtige skygge af rødme kan være vanskelig, og for mig handler det om en uden skimmer, eller hvis det har skinnende, er det mere af en glans så det ligner på hud, ikke makeup. Jeg elsker også ideen om at få udseende af en kind, der lige er kommet ind fra kulden og oversætter den til forår og sommer. Du kan parre det med et fuldt opstillet ansigt eller bare en lille mascara og en læbeflet. "

Produktvalg: Fiona Stiles Beauty Multidimensional Color Palette ($ 39) og Surratt Artistique Blush i Se Pomponner ($ 32)

Et indlæg delt af fionastiler (@fionastiles) på

2. fedte browsere / bare ansigt"Dette er en slags Glossier æstetik: et rent ansigt og velplejede, skulpturerede browsere. Det handler om glanshud og faktisk ser virkelig huden, men med at have pyntene præpareret gør bliket forsætligt, ikke dovent. Det er en meget mode Fremadrettet udseende, en laissez-faire holdning, der giver en ubesværet stemning, men det handler virkelig om omhyggelig hudpleje og bare de rigtige skønhedsprodukter til at få det 'Jeg er lige vågnet som dette' look '.

Produktet vælger: Pat McGrath Labs Skin Fetish ($ 72), Glossier Boy Brow ($ 16) og RMS Beauty Living Luminizer ($ 38)

Åh hej @karlasouzaofficial! Ser du ikke dejlig på sæson 3 premier af #HowToGetAwayWithMurder ?! Chic og ubesværet er navnet på spillet her ..... Hår ved @dereksyuen. Makeup ved mig. #karlasouza #fionastiles #starworksartists #redcarpet #motd

Et indlæg delt af fionastiler (@fionastiles) på

3. Pink on the Eyes"Dette kan være skræmmende for en makeup-nybegynder, men det er faktisk rigtig frisk og smuk. Nøglen til denne trend er at undgå glans og alt for levende. Du vil virkelig have en blød vask af pink på øjnene, og en der er lidt på den støvede side. Levende, skinnende lyserød vil gøre dig lænet mod syg, mens en lys, støvet rose vil se frisk og smuk og moderne ud. "

Produktet vælger: Givenchy Ombre Couture Cream Eyeshadow i Rose Dentelle eller Rose Illusion ($ 26) og Sephora Collection Farverig Shadow & Liner i Pretty Little Thing ($ 14)

Røde læber sink skibe ..... Petal pink øjne og blodrøde læber på @ lilyjcollins for #goldenglobes i aften. #lilycollins #redcarpet #lancome #fionastilesbeauty #mistakefreemakeup #fionastiles #redlips #BTS # goldenglobes2017

Et indlæg delt af fionastiler (@fionastiles) på

4. Nøgle Alt"Er der noget mere smukt end et fuldt udformet, smukt ansigt, der ser buttery og defiantly poleret? Tænk Kim K.-effekten. Alt passer perfekt sammen, og der står ingenting ud, og udseendet virker harmonisk sammen. Hver del af ansigtet er betragtes og har makeup på det, men det ser aldrig ud til at være tungt eller alt for lavt. Det er det ultimative makeupmål. Det kommer ned til skulptur, bronzing, lysstyrke og konturering. "

Produktet vælger: Fiona Stiles Sheer Sculpting Palette ($ 28), NARS Radiant Creamy Concealer ($ 30) og Surratt Beauty Artistique Øjenskygge i Greige, Ombre og Idioliste ($ 20)

Find skønhed i din skygge. #fionastilesbeauty Sheer Sculpting Palette i Light / Medium. #LinkInProfile

Et indlæg delt af Fiona Stiles Beauty (@fionastilesbeauty) den

5. Splash of Color på læberne"Intet er lettere og mere tidløst end et stænk af levende farve på læberne. Det løfter ethvert udseende, er nemt at gøre og ændrer din holdning og udsigter til livet øjeblikkeligt. Dette kan være en levende rød, en elektrisk lyserød, en dyb klap af berry eller en outlandish orange. Pointe er at vække dig og ryste dig ud af din ho-hum dag-til-dag. Her er hvad jeg elsker om en lys læbe: du kan parre det med et komplet ansigt af makeup, eller ansigtsmasken. Den kan supplere et skulpturalt ansigt eller en skyllet kind. Det er så universelt smigrende og opløftende, hvilket er årsagen til årstid efter årstid, det er altid på trend. "

Produktet vælger: Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar ($ 17) og NARS Matt Velvet Lip Pencil ($ 27)

Et indlæg delt af fionastiler (@fionastiles) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære