loader
bg-category
Hvad du behøver at vide om, at "Belly Button Laser" Procedure Kim Kardashian West fik i løbet af weekenden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Getty Images

Nu da Kim Kardashian West er tilbage på sociale medier, får vi ikke kun se mere skønne skud fra Nord og Saint, men vi får også se alle de forskellige skønhedsbehandlinger, hun indgiver.

Denne sidste weekend, takket være sin Snapchat-historie, så vi, at hun "laserede sin navleknap".

"Enhver, der har babyer, forstår hvad det gør med din navlebagefter bagefter, og hvor meget din navleændring ændres," forklarede hun over Snapchat. Hun fortsatte med at nævne, at hun ønskede at stramme det "så det ser normalt ud. Men hvad er nøjagtigheden af ​​denne navlebehandling, hvad gør det og hvor sikkert er det?

Som Kardashian West nævnte, kan kvinder se en forskel i deres navleknapper, efter at de har babyer. Denne ændring omfatter et skift i form og udseende. "Navlenes hud og arkitektur kan blive ret forvrænget, da vævene i underlivet, herunder hud- og muskellagene, bliver strakt under graviditeten for at rumme den voksende livmoder", forklarer Miami plastikkirurg Sean Simon, MD.

Hvordan virkelighedsstjernen valgte at rette op på dette? "Det ser ud til, at laser var en resurfacerende laser, der bruges til at genoplive navlen på huden og måske endda stramme vævet i ringe grad," fortæller Las Vegas plastikkirurg Mike Edwards, MD. Han præciserer dog yderligere, at dette ikke er en almindelig praksis. "Udført korrekt er der en mild chance for et forbedret resultat, men jeg føler ikke, at dette er noget, der vil give stor fordel for den gennemsnitlige patient."

Dr. Simon udtrykte også bekymring ved brug af denne procedure for denne type problem. "De vigtigste spørgsmål ville naturligvis først være effekt, da dette ikke vil reparere de typiske ændringer, der er forbundet med den gennemsnitlige graviditet," forklarer han. "Det bruges hyppigere til hudforyngelse, men vil ikke gøre noget for at tabe eller forvrænges huden af ​​en efter graviditet og mave."

Du kan også lide: De ikke-invasive behandlinger, der giver dig en bedre bøtte

En anden risiko ved brug af en laser er pigmentproblemer. "Enhver laser resurfacing procedure har potentiale til at forårsage hyper eller hypopigmentation," siger Dr. Simon. "Derfor skal operatøren være vidende og dygtig i denne procedure for at undgå disse problemer."

Dette er ikke den eneste navleforvrængning, som kvinderne står over for, når de har en baby. Selv om det ikke ligner det var spørgsmålet Kardashian West stod overfor, kan nye moms også udvikle en "outie", som skyldes en brok. "Det er ikke ualmindeligt for kvinder at danne en brok, i det væsentlige et hul i abdominal muskellaget, i området omkring navlestrengen," forklarer Dr. Simon. "Da dette er et område med iboende svaghed." Han forklarer endvidere, at det på toppen af ​​en ændring i udseendet også kunne være ubehageligt for den nye mor. Dette er ikke noget, der ville blive rettet gennem en laser, men det ville sandsynligvis ske selvom en maveplastik eller en maveprop, Dr. Simon forklarer.

Mens laser resurfacing behandling muligvis ikke er den måde at gøre det på, er der ingen skam at ønske at stramme op og forbedre din navle, når du har haft babyer. Bare sørg for at rådføre dig med en bestyrelsescertificeret plastikkirurg. Dr. Simon forklarer, at det typisk er ikke-kirurger, der anbefaler disse laser eller ikke-invasive "mirakelprocedurer".

Selvom Kardashian West typisk tjener som forkant med skønhedstendenser, der kommer, synes det som om det er en behandling, vi skal give slip på.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer