loader
bg-category
Letters To Beauty Brands, Vol.02

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

vi har alle et par ting, vi gerne vil fortælle vores foretrukne (eller ikke så foretrukne) mærker: Hvor meget vi kan lide eller ikke lide et produkt, hvordan vi ønsker, at de vil åbne en butik i vores by eller forbedre deres skyggevalg, eller forklar hvorfor deres priser er så høje ... Nå, her er du chancen for at gøre det. Du er velkommen til at skrive dit brev (eller to eller tre ..) i kommentarerne. Du vil føle dig bedre bagefter, og du kan finde ud af, at andre mennesker deler dine samme tanker.

Her er min:

Kære Pupa, Jeg elsker dine Luminys Baked Blushes! De er nogle af de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Deres lette tekstur føles så glat at røre og glider ubesværet på kinderne. Jeg er nødt til at anvende dem med en let hånd, fordi de er så pigmenterede, men jeg elsker den naturlige flush, de giver til mine kinder, og skummerne er så fine, de giver en god glød uden at gøre mig til en diskoball. Men hvorfor er der kun fire nuancer til rådighed? Og 3 af dem er også neutrale! De er hyggelige og alle, men hvad med kvinder, der kan lide at bære peachy, pink og mauve rødmer i stedet? Jeg ved, at du undertiden frigiver en ny nuance i en LE-samling, men det sælger så hurtigt, at mange ikke får mulighed for at købe det. Venligst, Pupa, frigive mere permanente og varierede rødme nuancer, så flere mennesker kan nyde dem hele året rundt. P. S. Og kan du venligst stoppe med at hæve dine priser så ofte? De er blevet voldsomt høje på det seneste!

Kære Liz Earle, tak for at du laver min HG-rengøringsmiddel, Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser. Denne ting er fantastisk! Det fjerner alt - alle spor af snavs, urenheder og endda vandtæt makeup - virkelig hurtigt og effektivt, men det føles så blidt på huden og efterlader det så blødt. Og jeg elsker, hvor lyse min hud ser bagefter takket være vaskekludens eksfolierende virkning. Selvom jeg undertiden strayer, kommer jeg altid tilbage til dig. Ingen anden rengøringsmiddel kan sammenligne, de kommer ikke engang tæt. Nu, hvis du kun kunne åbne flere butikker verden over, så selv de, der ikke bor i Europa, kan købe det nemt uden at skulle betale meget høje forsendelsesomkostninger, det ville være fantastisk ..

Kære Nars, Vær venlig, venligst, kan du omformulere dine Soft Touch Shadow Pencils? Du frigiver en ny i hver samling, og hver gang jeg bliver forelsket i skyggen, skal jeg kun blive skuffet over hvor lidt det varer på lågene! Disse babyer bliver så skøre på ingen tid! Og du oplader $ 24,00 for dem (og de er endnu mere prægede i Europa!)? Det er skandaløst! Du kan ikke alvorligt tro, at disse blyanter virker! De fortsætter med at få en dårlig anmeldelse efter den anden, og med en god grund! Så vær venlig at rette dem, vil du?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer